Tweewieler FUN Tochten, leuke snorfiets- en fiets puzzeltochten in heel Nederland. Kies hieronder uit ruim 26 steden en koop je ticket in onze Webshop

Op zoek naar een toffe en leuke fietspuzzeltocht vol met opdrachten, puzzels, vragen en foto- en film opnames? Hier vind je het grootste aanbod van online fiets puzzeltochten in heel Nederland. Onze tochten zijn innovatief ontwikkeld op je GSM, via een speciale App. Dus niet zoals bij de meeste andere leveranciers in een PDF-je of per post een papieren route omschrijving. Laat je verrassen door onze fietspeurtocht, uniek in Nederland en slechts voor 20 euro per ticket!

Staat je stad er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij zijn bereikbaar via info@funtochten.nl en tijdens kantooruren op 085-1301714. Als je een weekje geduld hebt, kunnen wij namelijk voor een scherpe prijs een stad naar keuze ontwikkelen.

Pak of huur een (snor)fiets en fiets alleen, met naasten, gezin, familie of collega’s in een stad en volg de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende ruim 2 uur ga je een leuke, boeiende en uitdagende fiets FUN puzzeltocht aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 toffe foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor jong en oud, je kan namelijk ook kiezen voor kindervragen en opdrachten (vanaf 6 jaar en ouder). Cadeau tip: Geef een ticket voor een Fiets Fun tocht als cadeau aan je medewerkers, familie of vrienden!

Jij bepaalt je dag, tijdstip en duur van de tour.  De route zelf is circa 20 km. lang, onderweg maak je wellicht een stop bij een museum, terras, restaurant of andere locatie. Via onze unieke App (die je op je Smartphone download) ontdek je onderweg leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving en zijn er 50 vragen, diverse puzzels en foto- en filmopdrachten. FUN volop! Je kunt bovendien kiezen uit een route met kindervragen (leuk voor bijvoorbeeld een schooluitje of familie uitje) of een route met volwassenen vragen (voor o.a. vrijgezellen, bedrijven als organisaties). Je krijgt een gesloten route en leidt het oplossen van een opdracht naar het volgende punt. De gesloten tocht heeft dus het karakter van een fiets speurtocht of fiets puzzeltocht. Kies voor de gesloten route voor het meeste effect en FUN! Wil je echter een open route (waarbij de route vooraf geheel bekend is op de App), stuur dan een berichtje naar ons kantoor.

Tip: Huur eventueel een Fiets bij OV Fiets of een elektrische scooter bij Go Sharing of Felyx.

Unieke, interactieve App. Een fiets tour vol FUN.

 • Je koopt een unieke code (ticket), deze is eenmalig te gebruiken. Eén code is dus geldig voor 1 tocht. Wil je de tocht aan een ander als cadeau weggeven, boek dan meer tickets. Je kan ook tegelijk op meerdere telefoons de tocht fietsen. Elke telefoon kost dus 1 ticket.
 • Op jouw gewenste dag download je de MooveGO App in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)
 • Start je fiets puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht in en rondom de stad. Vergeet een fietsstuur GSM beugel niet. We starten de fiets puzzeltochten altijd bij het NS station (voor eventueel huur van een fiets)
 • Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.
 • Optionele stops onderweg (mits open en voor eigen rekening, tip reserveer op tijd!):
  • Drankje, snack, ijsje bij een cafetaria, café of terras en/of;
  • Een lunch, brunch, hightea of diner in een gezellig restaurant en/of;
  • Interessant museum bezoek.
 • De tocht zelf is circa 20 km. lang en is dus ruim 1 uur fietsen, maar inclusief de 50 opdrachten doe je er circa 2 uur over. Dit is dus exclusief jouw stops.
 • Aan het einde van de tocht zie je de eind score. De tocht is afgelopen. Je kan eventueel als je met meerdere GSM gebruikers deze tocht tegelijk hebt gelopen een prijsuitreiking verzorgen.
 • Meld je aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats de leukste foto uit je tocht erbij. Elke maand trekken wij een winnaar en krijgt een leuke prijs van ons!
Fun Tochten Nederland

Webshop (fiets puzzeltochten in 26 steden)

Vind hieronder je gewenste stad, plaats het aantal tickets in je winkelmand. Kies eventueel meerdere steden. Vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en wij zullen binnen 24 werkuren je ticket per e-mail sturen. NB: Wij sturen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur continue tickets per mail. In het weekend en tijdens Feestdagen sturen wij 1x of 2x per dag tickets. In de avond sturen wij in principe nooit geen tickets, dus bestel bij voorkeur in de ochtend of enkele dagen vooraf.  Het automatisch sturen van tickets na je betaling wordt naar verwachting begin 2021 volledig geïmplementeerd. Bestel dus op tijd, alvast dank voor je opdracht en geduld.

Zit jouw stad erbij? Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht,  Vlissingen, Zandvoort, Zwolle. Zo niet, stuur ons dan een e-mail of bel ons!

Coronaproof veilig uitje

Al onze anderhalvemeter uitjes zijn coronaproof. Zo ook de tweewieler Fun tocht, echter houd de Rijksoverheid maatregelen in acht. Dit betekent enerzijds anderhalvemeter afstand tot elkaar houden en anderzijds houdt je je aan de verkeersregels (denk dus ook aan een stabiele GSM stuurhouder, onder andere te koop bij een fietsenzaak, Decathlon, Mediamarkt en diverse online winkels als Bol.com en Amazon).

Unieke App: MooveGo Features

 • Meest betrouwbare Funplay Route Platform wereldwijd (ruim 50 landen en meer dan 60.000 downloads per jaar, en groeiende).
 • Maatwerk tour van circa 20 km. met vele bezienswaardigheden en leuke feitjes.
 • Geheel in voertaal Nederlands.
 • Inclusief totaal 50 vragen, puzzels, foto- en film opdrachten onderweg.
  • 20 Vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en een aantal algemene quiz vragen.
  • 20 Puzzels bestaande uit memorie, raad het woord, vind de paren, geluidsfragmenten en standaard puzzelen.
  • 10 Foto en Film opdrachten op eigen telefoon (privacy), worden niet naar ons gestuurd. Uniek voor later.
 • Voor jong en oud, boek een volwassenen tour of kindertour (voor school / gezin / sportclub).
 • Mogelijkheid om een prijs te winnen, door onze Facebook pagina te liken en een post erop te zetten.

Prijs & voorwaarden

Normaal kost deze Fiets FUN tocht €40 inclusief btw per ticket (per route). Momenteel verstrekken wij 50% korting! Boek deze fietstocht dus voor slechts €20 inclusief btw per ticket. Paar opmerkingen en voorwaarden reeds:

 • Boek in je gewenste stad via de bestelknop.
 • Na betaling via iDEAL ontvang je binnen 24 uur van ons per e-mail een unieke QR code voor de specifieke tocht. Hierin staan tevens de laatste instructies. Wij verstrekken codes op dit moment alleen op maandag  t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur. Mocht je in het weekend willen rijden, bestel dan gelieve uiterlijk donderdagavond.
 • De QR code is eenmalig te gebruiken en deze dient na afschaf binnen 4 maanden geactiveerd te worden. Indien je te laat bent, geldt helaas geen restitutie van je ticket. Je kunt eventueel ook een cadeaubon kopen die na betaling onbeperkt geldig is. Op het moment dat je je cadeaubon verzilverd, krijg je de unieke QR code en deze is dan wederom 4 maanden geldig.
 • De code (APP) werkt alleen op smartphones met Android 9 en hoger of iPhone smartpones met iOS 12 en hoger
 • Deze Fiets Fun Tocht is voor eigen rekening en risico. Houd de verkeersregels in acht en de maatregelen van het RIVM aangaande COVID-19 is van toepassing. Volg deze te allen tijde op, het is jullie eigen verantwoording! Meerdere personen kunnen tegelijk deze tocht boeken en apart fietsen (of in duo of met gezin). Na afloop zie je een high score en kan je desgewenst een eigen prijsuitreiking verzorgen.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie

Boek je Tweewieler FUN Tocht nu met korting

Boek de fiets puzzeltour nu tegen korting, immers zal de korting blijven staan zolang de voorraad strekt, vol = vol! Ben je met een groep van minimaal 20 personen en wil je dat wij de fietsen, tandems, solexen, e-scooters, steppen of e-bikes op locatie voor je regelen? Wil je daarnaast dat wij stops voor je organiseren, zoals een terras stop, restaurant- of museum reservering. Bekijk dan onze maatwerk groeps tours en tochten.

Of wil je profiteren van de korting, maar weet je nog niet welke van de ruim 75 Fun Tochten je wilt boeken? Of wil je een Fun Tocht als verrassing aan je vriend(en), familie of collega’s geven? Koop dan een cadeaubon.