Heb jij een horeca of verhuur je tweewielers of vierwielers in de recreatie markt? Word dan partner!

Wij hebben inmiddels in ruim 30 steden autopuzzeltochten, fietspuzzeltochten en stadsspel tochten op de App ontwikkeld. En maandelijks komen er een aantal steden en routes bij. Veel van onze klanten vragen dan waar zij tweewielers of (bijzondere) vierwielers kunnen huren of bij aanvang of tijdens de tocht een versnapering kunnen krijgen....en daarin kunnen we samen opereren. Voor elke stad zoeken wij 1 of enkele horeca en verhuur locaties die met ons willen samenwerken. Word jij onze partner?!

Uniek concept – extra verdienmodel voor jou

Heb jij een horeca of tweewieler/vierwieler verhuur bedrijf? Sluit je dan aan bij Fun Tochten Nederland. De mogelijkheden op een rij:

 • Laat jouw (vaste) klanten bij je starten en/of eindigen. Geef ze bij vertrek jouw picknick, lunch of snackpakket mee of laat ze op terras plaatsnemen. Bij terugkomst blijven ze gezellig borrelen en/of dineren. Wij zorgen dat er een unieke tocht op onze app wordt ontwikkeld, met maatwerk vragen en opdrachten er desgewenst bij.
 • En/of laat een klant tijdens de fun tocht langs jouw (of een andere) horeca locatie komen, waar ze iets nuttigen. Onze app kan dit regelen.
 • En/of laat de klant op de app zien dat ze (bijna) bij jouw locatie zijn, in de buurt, maak reclame of verstrek informatie op de app.
 • En/of laat de klant op de app tijdens de tocht een aanbieding zien, die ze direct of binnen bijvoorbeeld 48 uur kunnen aanschaffen. Misschien ook een leuke combinatie aanbieding voor een overnachting of met een mede-ondernemer om de hoek? Er is van alles mogelijk!

Er is bij ons standaard keuze in autopuzzeltochten (ca. 45 km) fietspuzzeltochten (ca. 20 km) en leuke stadsspel wandeltochten (ca. 6 km). Die hebben we dus al in 30 steden ontwikkeld en mag jij inzetten en verkopen tegen aantrekkelijke inkoopprijzen. Of we maken desgewenst een op maat gemaakte tocht voor jou, die jij exclusief mag inzetten en verkopen.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kies voor een fun tocht op een betrouwbare en originele app

Al onze Fun Tochten worden op een unieke app voor jou ontwikkeld:

 • Sinds 2013 internationaal betrouwbare app ontwikkelaar 
 • Te spelen op Android en iPhone smartphones, de klant downloadt de app eenvoudig op zijn smartphone.
 • Meestal speel je met twee tot vijf personen (gezin) op de app. De consumentenprijs ligt dan vanaf €4 per persoon.
 • De tocht is flexibel door ons in te richten, op elk gewenst gebied en voor elke doelgroep. Zo kunnen wij regelen dat we bij jouw horeca of verhuur locatie starten en/of eindigen. En we hebben al volwassenen tochten en kindertochten ontwikkeld.
 • Elke tocht is bij ons standaard voorzien van 50 opdrachten. Bestaande uit 24 meerkeuzevragen, 4x5 verschillende puzzels en 10 originele DOE foto- of film opdrachten. Lees hier onze product informatie folder.
 • Standaard geleverd in voertaal Nederlands, op verzoek uit te brengen in andere talen.
 • Je kunt bovendien kiezen voor een open route of een gesloten puzzelroute. Bij de open route is de route van tevoren bekend en kiest de klant zelf in welke volgorde je de opdrachten doet. Bij de gesloten route leidt het oplossen van een opdracht naar het volgende punt, dit heeft dus meer het karakter van een speur- of puzzeltocht. Tip: Kies voor de gesloten route voor het meeste effect (deze variant wordt standaard geleverd in fietspuzzeltochten).
Kies voor een partner die ruim 10 jaar met de horeca samenwerkt
 • Ervaren: Wij zijn sinds 2010 in de Nederlandse en internationale evenementen markt actief. We zijn begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten en hebben onze activiteiten inmiddels uitgebreid door heel Nederland.
 • Full service en bereikbaarheid: Wij hebben naast Fun Tochten diverse andere producten en organiseren en voeren een event van A-Z uit. Ons kantoor, personeel, gidsen, trainers en instructeurs staan 24/7 voor je klaar. Per telefoon, mail of via social media.
 • Transparant: Wij bieden onze producten aan tegen transparante prijzen. Je krijgt een offerte op maat en je kunt kiezen voor één of meerdere tochten.
 • Duurzaam en sociaal:  Wij hebben ook aanbod onder ons groene label Duurzaam Bedrijfsuitje, voorzien van een duurzaam keurmerk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en MVO Nederland partner. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen.
 • Vernieuwend: Wij blijven ons aanbod aan teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten continu vernieuwen en denken graag mee in gepaste oplossingen.

certificaten fun tochten Nederland

fun tochten verbinden
Fun tochten zijn leerzaam
fun tochten verrast

Zit jouw stad erbij?

Alkmaar * Almere * Amersfoort * Amsterdam * Apeldoorn * Arnhem * Breda * Den Bosch * Den Haag * Eindhoven *  Enschede * Groningen * Haarlem * Hengelo * Hilversum * Leeuwarden * Leiden * Lelystad * Maastricht * Middelburg * Nijmegen * Noordwijk * Rotterdam * Scheveningen * Tilburg * Utrecht * Valkenburg * Vlissingen * Zandvoort * Zwolle

Afhankelijk van je wensen en de verwachte afname, is het mogelijk om bij ons tickets tegen interessante (partner) inkoopprijzen te verkrijgen. Je hebt keuzes in auto puzzeltochten, fiets puzzeltochten en stadsspel tochten voor families (met kinderen) of voor volwassenen. Wij weten wat de marktprijs is en wat concurrenten vragen en leveren (meestal een PDF printversie). Wij garanderen de beste kwaliteit en full-service, tegen de best mogelijk prijs binnen de app markt. Wij hebben een volledig geautomatiseerde app, beheren de back end, en de app genereerd live score waarbij competitie mogelijk is. Zit je stad er niet bij, bel ons dan voor de mogelijkheden. Geïnteresseerd om partner te worden? Neem dan contact met ons op: 085 – 130 17 14 of stuur een e-mail naar: info@funtochten.nl. We denken graag met je mee!