Corona, lockdown, geen omzet, rompslomp - word horeca partner van Fun Tochten Nederland en maak samen nieuwe omzet!

Is dit herkenbaar voor je? Op 2 maart 2020 viel bij ons 'van de ene op de andere dag' alle omzet weg, geen enkel bedrijf wilde een evenement nog door laten gaan en korte tijd later mocht het ook niet meer vanwege de corona-maatregelen. Dit terwijl wij het 10-jarig bestaan van ons bedrijf aan het plannen waren. Alle klanten belden ons en annuleerden het event of wilden dit verzetten. Makkelijker gezegd dan gedaan, dit kostte natuurlijk ook veel tijd en energie. De overheid hielp ons (en nog steeds) met subsidie regelingen, maar perspectief was er niet, en is er helaas nog steeds niet. Na een tijdje gevloerd te zijn door machteloosheid en frustratie zijn we gaan zoeken naar alternatieve verdienmodellen. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en hebben wij het roer weten om te gooien.

Lees hier het hele artikel van eigenaar Niels Lodewijks.

horeca partner
horeca partner

Word partner

Uiteraard willen we allemaal terug naar het oude bekende. Toen we onze activiteiten en evenementen organiseerden samen met de horeca. Niets zo fijn als met groepen, familie en/of vrienden leuke uitjes combineren met een bezoek aan de horeca: genieten en beleven. Maar ja, nu met de tweede verlengde lockdown moeten we tot eind maart nog altijd rekening houden met gesloten deuren. Laten we er dus maar samen het beste van maken en kijken wat nog wel kan!

Wij hebben inmiddels in 30 steden autopuzzeltochten, fietspuzzeltochten en stadsspel tochten op de App ontwikkeld. En maandelijks komen er wel een aantal steden en routes bij. Veel van onze (meestal particuliere) klanten vragen dan waar zij bij aanvang of tijdens de tocht een versnapering kunnen krijgen....en daarin kunnen we weer samen optrekken. Voor elke stad zoeken wij 1 of enkele horeca locaties die met ons de komende weken willen samenwerken. We willen een Funtocht combineren met een aanbieding voor een snack-, lunch-, borrel- of dinerpakket (of een andere aanbieding) voor in de auto, op de fiets of te voet en/of mee naar huis. In ieder geval tot de horeca deuren weer open mogen, maar wie weet slaat het concept zo aan dat we een nieuwe markt aangeboord hebben. Word jij onze partner?!

Uniek concept – extra verdienmodel voor jou

Heb jij een hotel (met restaurant) of een restaurant? Sluit je dan aan bij Funtochten! De mogelijkheden op een rij:

 • Laat jouw (vaste) klanten bij je starten en/of eindigen. Geef ze bij vertrek jouw picknick, lunch of snackpakket mee. Bij terugkomst krijgen ze, als ze daar voor kiezen, ook nog een lekker borrelpakket of kant-en-klaar diner mee. Wij zorgen voor dan voor de unieke tocht op de App.
 • En/of laat een klant tijdens de fun tocht langs jouw (of een andere) locatie komen, waar ze iets nuttigen, buiten of in de auto. Onze App kan dit regelen.
 • En/of laat de klant op de App zien dat ze (bijna) bij jouw locatie zijn, in de buurt, maak reclame of verstrek informatie op de App.
 • En/of laat de klant op de App tijdens de tocht een aanbieding zien, die ze direct of binnen bijvoorbeeld 48 uur kunnen aanschaffen. Misschien ook een leuke combinatieaanbieding voor een overnachting of met een mede-ondernemer om de hoek? Er is van alles mogelijk!

Er is bij ons standaard keuze in autopuzzeltochten (ca. 45 km) fietspuzzeltochten (ca. 20 km) en leuke stadsspel wandeltochten (ca. 6 km). Die hebben we dus al in 30 steden ontwikkeld en mag jij inzetten en verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Of we maken desgewenst een op maat gemaakte tocht voor jou, die jij exclusief mag inzetten en verkopen.

Wat kan een gezin, een paar vrienden, collega's of familie nu tijdens de lockdown nog doen?

Tijdens het schrijven van deze tekst, 1 dag voordat Rutte en de Jonge weer een persconferentie gaan houden, heeft iedereen een groot probleem. Wat kunnen we in de verlengde lockdown (minimaal de komende 4 weken) nog doen? Alles is dicht, kinderen vervelen zich kapot, collega's missen het contact en families en vrienden snakken naar een gezamenlijke activiteit. De 1,5 meter afstand moet worden bewaard en sociale contacten zijn beperkt.

Fun Tochten Nederland is afgelopen zomer gestart met het opzetten van leuke autopuzzeltochten, fietspuzzeltochten en stadswandel (stadsspel) tochten. Inmiddels is bewezen dat deze tochten een super leuk uitje zijn tijdens de lockdown. Honderden gezinnen, maar ook families, vrienden, kleine bedrijven en partners zijn op pad gegaan. Een veel gehoorde reactie was dat zij een horecapunt misten, dus wij zien een kans!

caret-down caret-up caret-left caret-right
Kies voor een fun tocht op een betrouwbare en originele App

Al onze Funtochten worden op een unieke App voor jou ontwikkeld:

 • Internationaal betrouwbare App bouwer, wij werken sinds 2013 met hen (wij waren de eerste in Nederland).
 • Te spelen op Android en iPhone smartphones, de klant downloadt de App op zijn smartphone.
 • Meestal speel je met twee tot vijf personen (gezin) op de App. De persoonsprijs ligt al vanaf €4 per persoon.
 • De tocht is flexibel door ons in te richten, op elk gewenst gebied en voor elke doelgroep. Zo kunnen wij regelen dat we bij jouw horeca locatie starten en/of eindigen. En we hebben al volwassenentochten en kindertochten ontwikkeld.
 • Elke tocht is bij ons standaard voorzien van 50 opdrachten: 24 vragen, 4x4 verschillende puzzels en 10 originele foto- of film opdrachten. Lees hier onze product informatie folder.
 • Standaard geleverd in voertaal Nederlands, op verzoek uit te brengen in andere talen.
 • Je kunt kiezen voor een open route of een gesloten puzzel route. Bij de open route is de route van tevoren bekend en kiest de klant zelf in welke volgorde je de opdrachten doet. Bij de gesloten route leidt het oplossen van een opdracht naar het volgende punt, dit heeft dus meer het karakter van een speur- of puzzeltocht. Tip: Kies voor de gesloten route voor het meeste effect (deze variant wordt standaard geleverd in fiets- en autopuzzeltochten).
Kies voor een partner die ruim 10 jaar met de horeca samenwerkt

Fun Tochten Nederland zorgt voor verbinding op een maatschappelijk verantwoorde manier

 • Ervaren: Wij zijn sinds 2010 in de Nederlandse en internationale evenementen markt actief. We zijn begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Eindhoven en hebben onze activiteiten inmiddels uitgebreid naar vele andere steden in Nederland.
 • Full service en bereikbaarheid: Wij hebben naast Funtochten diverse andere producten en organiseren en voeren een event van A-Z uit. Ons kantoor, personeel, gidsen, trainers en instructeurs staan 24/7 voor je klaar. Per telefoon, mail of via social media.
 • Transparant: Wij bieden onze producten aan tegen transparante prijzen. Je krijgt een offerte op maat en je kunt kiezen voor één of meerdere tochten.
 • Duurzaam en sociaal:  Wij hebben ook aanbod onder ons groene label Duurzaam Bedrijfsuitje, voorzien van een duurzaam keurmerk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en MVO Nederland partner. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen.
 • Vernieuwend: Wij blijven ons aanbod aan teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten continu vernieuwen en denken graag mee in gepaste oplossingen.

certificaten fun tochten Nederland

fun tochten verbinden
Fun tochten zijn leerzaam
fun tochten verrast

Zit jouw stad erbij?

Alkmaar * Almere * Amersfoort * Amsterdam * Apeldoorn * Arnhem * Breda * Den Bosch * Den Haag * Eindhoven *  Enschede * Groningen * Haarlem * Hengelo * Hilversum * Leeuwarden * Leiden * Lelystad * Maastricht * Middelburg * Nijmegen * Noordwijk * Rotterdam * Scheveningen * Tilburg * Utrecht * Valkenburg * Vlissingen * Zandvoort * Zwolle

Afhankelijk van je wensen en de verwachte afname, is het mogelijk om bij ons tickets tegen interessante (partner) inkoopprijzen te verkrijgen. Zowel autopuzzeltochten, fietspuzzeltochten en stadsspel tochten voor families (met kinderen) of voor volwassenen. Gelijk een start pakket van 6 verschillende fun tochten op de App met elk 50 leuke opdrachten en foto en film herinneringen voor jouw klanten! Wij weten wat de marktprijs is en wat concurrenten vragen en leveren (meestal een PDF printversie). Wij garanderen de beste kwaliteit en full-service, tegen de best mogelijk prijs binnen de App markt. Wij hebben een volledig geautomatiseerde App, met (uniek) realtime score waarbij competitie mogelijk is. Dus niet een speurtocht op papier, geregeld zonder (of met een enkele) opdrachten en met spel- en routefouten. Kies voor Fun Tochten Nederland!

Zit je stad er niet bij, bel ons dan voor de mogelijkheden. Geïnteresseerd om partner te worden? Neem dan contact met ons op: 085 – 130 17 14 of stuur een e-mail naar: info@funtochten.nl. We denken graag met je mee!