Auto FUN Tochten vanaf €3,99 per persoon. Leuke autopuzzel tochten in heel Nederland. Kies hieronder uit ruim 30 steden, koop je ticket in onze webshop en ontvang direct je ticket(s) in je mailbox.

Op zoek naar een toffe en leuke autopuzzeltocht vol met opdrachten, puzzels, vragen en foto- en film opnames? Hier vind je het grootste aanbod van online autopuzzeltochten in heel Nederland. Onze tochten zijn innovatief ontwikkeld op je smartphone, via onze app. Laat je verrassen door onze autospeurtocht, uniek in Nederland en slechts voor €19,95 per ticket (auto)!

Staat je stad er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, wij zijn bereikbaar via info@funtochten.nl en tijdens kantooruren op 085-1301714.

Leuke opdrachten voor jong en oud; keuze uit een volwassenen of kinderversie

Stap in je auto of busje en volg de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende ruim 2,5 tot 3 uur ga je een leuke, boeiende en uitdagende autopuzzeltocht aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 leuke foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor jong en oud, je kan namelijk ook kiezen voor kindervragen en opdrachten (vanaf 6 jaar en ouder). Cadeau tip: Geef een ticket voor een autopuzzeltocht als cadeau aan je medewerkers, familie of vrienden!

Jij bepaalt je dag, tijdstip en duur van de tour.  De route zelf is circa 45 km. lang (m.u.v. onze specials), onderweg maak je wellicht een stop bij een museum, terras, restaurant of andere locatie. Via onze unieke App (die je op je Smartphone downloadt) ontdek je onderweg leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving en zijn er 50 vragen, diverse puzzels en foto- en filmopdrachten. FUN volop! Je kunt bovendien kiezen uit een route met kindervragen (leuk voor bijvoorbeeld een schooluitje of familie uitje) of een route met volwassenen vragen (voor o.a. vrijgezellen, bedrijven als organisaties).

Ben je met een groep van minimaal 20 personen en wil je dat wij (bijzondere) auto’s op locatie voor je regelen? Wil je daarnaast dat wij stops voor je organiseren, zoals een terras stop of restaurant of museum reservering. Bekijk dan onze maatwerk groeps tours en tochten.

Autopuzzeltochten

Dora: “Geen pijltjes en tekst omschrijvingen, maar ‘even’ zelf navigeren naar het nieuwe punt. Dat was wennen, maar wel super leuk en spannend want we wisten niet waar we naar toe gingen! Deze autopuzzeltocht, vonden wij origineel en er zat zeker veel Fun in. De vragen en puzzels waren leuk en soms pittig, en we hebben verschrikkelijk gelachen met de foto en film opdrachten en genieten nu nog na. Een aanrader!”.

Je koopt bij ons een Auto Fun Tocht op een volledig geautomatiseerde App en om de tocht succesvol te rijden zal je moeten samenwerken. Immers nadat jullie het spel starten, zul je samen naar het startpunt moeten rijden. Je ziet namelijk bij het starten van het spel op je scherm (Google maps) 49 vlaggetjes (opdrachten) staan. Je begint bij punt 1, maar hoe rij je naar dat punt toe, binnendoor of via een omweg? Nummer 50 verschijnt als je nummer 49 hebt voltooid.  De route is open, dat betekent dat je van te voren de route kunt bekijken en jezelf erin kunt verdiepen. Is de omgeving bij jullie bekend, dan weet je waarschijnlijk wel hoe je daar efficiënt moet komen. Is de omgeving minder bekend dan kan je onze App inzoomen en uitzoomen, en vertel je hoe de chauffeur zijn weg vervolgd. Optioneel, zeker als je met 3 of 4 personen in de auto zit, kan je uiteraard ook je autonavigatie of een extra telefoon erbij betrekken. Deze route heeft dus het karakter van een auto speurtocht of auto puzzeltocht, aan jullie om al puzzelend deze autopuzzeltocht te voltooien!

PS: Een autopuzzeltocht van Fun Tochten heeft als grote voordeel dat je flexibel bent, immers bepalen jullie zelf de route naar het volgende vlaggetje. Je hoeft dus niet per se (zoals in de meeste traditionele speurtochten op papier) de weg exact te volgen. Je hebt dus ook geen last van wegafsluitingen, files en vertragingen, want die kan je omzeilen. Wil je verder de tocht inkorten of eerder beëindigen, gebruik dan eenvoudig onze noodactivatie knop en speel vlaggetjes (opdrachten) alsnog allemaal uit.

Unieke, interactieve App. Een auto tour vol FUN.

 • Je koopt een unieke code (ticket), deze is eenmalig te gebruiken. Eén code is dus geldig voor 1 rit en 1 auto. Wil je de tour aan een ander als cadeau weggeven, koop dan een cadeaubon. Wil je samen met anderen in dezelfde stad op een specifieke dag dezelfde tour doen, koop dan meer tickets in de webshop.
 • Op jouw gewenste dag download je de MooveGO App in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)
 • Start de puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht in de omgeving.
 • Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.
 • Optionele stops onderweg:
  McDrive

  • Drankje, snack, ijsje bij een horeca (mits open) en/of;
  • Inspirerende museum stop en/of;
  • Rijd de McDrive in. Bij elke tour kom je langs een McDonald’s en/of;
  • Eigen picknick in een stadspark en/of;
  • Reserveer een tafel voor een lunch of diner een een restaurant.
 • De tour zelf is circa 45 km. lang en bij normaal wegverkeer (en zonder de opdrachten en stops) doe je er circa 1,5 uur over. Houd sowieso dus rekening met minimaal 2,5 tot 3 uur rijden, exclusief eventueel jouw stops.
 • Aan het einde van de tocht zie je de eind score. De tocht is afgelopen. Optioneel met meerdere auto’s (tickets) verstrek je zelf een prijsuitreiking.
 • Meld je aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats de leukste foto uit je tocht erbij. Elke maand trekken wij een winnaar en krijgt een leuke prijs van ons!
Fun Tochten Nederland
auto puzzeltocht

Webshop: Auto ontdekking / puzzeltochten in inmiddels 30 steden

Vind hieronder je gewenste stad en switch daar eventueel naar de kinderversie. Plaats het aantal tickets in je winkelmand, vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en je ontvangt je ticket(s) in je mailbox. Alvast veel plezier!

Zit jouw stad erbij? Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Vlissingen, Zandvoort, Zwolle. Zo niet, stuur ons dan een e-mail of bel ons!

auto tocht beemster

Beemster Route
De Hollandse molenroute!

auto tocht bollenstreek

Bollenstreek Route
Prachtige route tussen maart en mei

auto tocht brabantse nationale parken

Van Biesbosch naar De Loonse en Drunense Duinen
Twee Nationaal Parken in één

tocht drenthse hondsrug

Drenthe Route
Prachtige route langs Assen, diverse hunebedden en de Hondsrug

auto tocht friesland

West Friesland route 
Ontdek wat de omgeving van Hoorn en Enkhuizen te bieden heeft!

Auto Fun Tocht Sallandse Heuvelrug

Sallandse Heuvelrug route 
Ontdek vergezichten over Heidevelden en Bossen

nederlandse kempen route auto tocht

De Nederlandse Kempen Route
Ontdek de Acht zaligheden!

auto tocht twente

Twente Route
Ontdek de prachtige regio rondom Hengelo en Enschede

auto tocht veluwe

Veluwe Zuid Route (volgt)
Ervaar schitterend landschap

auto tocht zeeland

Zeeland Route (90 km.)
Middelburg, Goes, de kust en Deltawerken in 1

Coronaproof veilig uitje in het verkeer

Al onze anderhalvemeter uitjes op deze website zijn coronaproof. Zo ook de auto Fun tocht; voor gezinnen sowieso te boeken. In geval je met een grote auto of busje gaat zou dit uitje ook geboekt kunnen worden voor andere doelgroepen (zit 1,5 meter uit elkaar in de auto of bus). Of boek uiteraard een van onze fiets FUN tochten of Stadswandel FUN tochten. Maar houd de RIVM maatregelen in acht, dit betekent enerzijds anderhalvemeter afstand tot elkaar houden en anderzijds houd je je aan de verkeersregels (rijd niet te hard, deze auto tocht gaat niet om snelheid, maar om plezier). Vermijd verder verkeersdrukte, wellicht niet handig om tijdens de middag/avondspits deze tocht te rijden.

Unieke tocht en betrouwbare app

 

 • Wij werken met een unieke en betrouwbare app, die in ruim 50 landen meer dan 100.000 downloads per jaar heeft en groeiende.
 • We leveren jullie een unieke tour in de stad of regio vanaf 40 km. of meer, met onderweg vele bezienswaardigheden en leuke feitjes.
 • De volwassenen versie kent meer inhoud over de bezienswaardigheden, de kindertocht (6-12 jaar) minder. Wil je kinderen meer over de omgeving meegeven, koop dan een volwassenen tocht. Vragen zijn dan wel wat moeilijker voor hen.
 • De volwassenen autotocht is echt puzzelen. Je krijgt bij start 49 bolletjes te zien en naar al deze punten moet je zelfstandig zien te rijden.  Punt 50 wordt zichtbaar als opdracht 49 is voltooid. Zo rijd je ze alle 50 af.  Je weet bij aanvang dus al hoe de route wordt.
 • De tochten zijn in voertaal Nederlands. We beschikken momenteel alleen over Engelstalige wandeltochten in diverse steden.
 • Inclusief totaal 50 vragen, puzzels, foto- en film opdrachten onderweg.
  • 20 Vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en een aantal algemene quizvragen.
  • 20 Puzzels bestaande uit memorie, raad het woord, vind de paren, geluidsfragmenten en standaard puzzelen.
  • 10 Foto en Film opdrachten op eigen telefoon (privacy), worden niet naar ons gestuurd. Uniek voor later.
 • Voor jong en oud, boek een volwassenen tour of kinder tour (voor school / gezin / sportclub).

Auto Fun Tocht cadeau doen?

Geef een Fun Cadeaubon als verrassing aan je vriend(en), familie of collega’s.

Koop de FUN cadeaubon in onze webshop en deze is onbeperkt geldig voor 1 fun tocht of leuke online game!

Keuze uit ruim 200 producten.

De bon wordt separaat opgemaakt en binnen 1 werkdag per e-mail gestuurd.

Op verzoek is de bon te personaliseren met naam erop.

Koop onze FUN cadeaubon nu voor €19,95 per stuk.

 

Prijs & Voorwaarden

Boek deze autotocht dus voor slechts €19,95 inclusief btw per ticket. Paar opmerkingen en voorwaarden reeds:

 • Boek in je gewenste stad via de bestelknop.
 • Na betaling via iDEAL ontvang je een aparte e-mail met unieke QR code voor de specifieke tocht. Hierin staan tevens de laatste instructies.
 • De QR code is eenmalig te gebruiken en deze dient na aanschaf binnen 4 maanden geactiveerd te worden. Indien je te laat bent, geldt helaas geen restitutie van je ticket. Je kunt eventueel ook een cadeaubon kopen die na betaling 2 jaar geldig is. Op het moment dat je je cadeaubon verzilvert, krijg je de unieke QR code en deze is dan wederom 4 maanden geldig.
 • De code (App) werkt op smartphones met Android 9 en hoger (helaas geen Huawei) of iPhone smartphones met iOS 12 en hoger
 • Deze Auto Fun Tocht is voor eigen rekening en risico. Houd de verkeersregels in acht en de maatregelen van het RIVM aangaande COVID-19 zijn van toepassing. Volg deze te allen tijde op, het is jullie eigen verantwoording! Meerdere personen kunnen tegelijk deze tocht boeken en apart rijden (bijvoorbeeld in duo of met gezin). Na afloop zie je een high score en kan je desgewenst een eigen prijsuitreiking verzorgen.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie

Op zoek naar een maatwerk groepstocht, fiets fun tocht, wandel fun tocht of online game? Maak hieronder je keuze.