Auto FUN Tochten, leuke autopuzzel tochten in heel Nederland. Kies hieronder uit ruim 30 steden en koop je ticket in onze Webshop

Op zoek naar een toffe en leuke autopuzzeltocht vol met opdrachten, puzzels, vragen en foto- en film opnames? Hier vind je het grootste aanbod van online autopuzzeltochten in heel Nederland. Onze tochten zijn innovatief ontwikkeld op je GSM, via een speciale App. Dus niet zoals bij de meeste andere leveranciers in een PDF-je of een papieren route omschrijving. Laat je verrassen door onze autospeurtocht, uniek in Nederland en slechts voor 20 euro per ticket (auto)!

Staat je stad er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij zijn bereikbaar via info@funtochten.nl en tijdens kantooruren op 085-1301714. Als je een weekje geduld hebt, kunnen wij namelijk voor een scherpe prijs een stad naar keuze ontwikkelen.

op elke locatie

digitaal (no paper)

iOS & Andriod friendly

100% fun alle leeftijden

24/7 uitvoerbaar
auto puzzeltocht

Stap in je auto of busje en volg de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende ruim 2,5 tot 3 uur ga je een leuke, boeiende en uitdagende autopuzzeltocht aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 leuke foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor jong en oud, je kan namelijk ook kiezen voor kindervragen en opdrachten (vanaf 6 jaar en ouder). Cadeau tip: Geef een ticket voor een autopuzzeltocht als cadeau aan je medewerkers, familie of vrienden!

Jij bepaalt je dag, tijdstip en duur van de tour.  De route zelf is circa 45 km. lang, onderweg maak je wellicht een stop bij een museum, terras, restaurant of andere locatie. Via onze unieke App (die je op je Smartphone download) ontdek je onderweg leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving en zijn er 50 vragen, diverse puzzels en foto- en filmopdrachten. FUN volop! Je kunt bovendien kiezen uit een route met kindervragen (leuk voor bijvoorbeeld een schooluitje of familie uitje) of een route met volwassenen vragen (voor o.a. vrijgezellen, bedrijven als organisaties). In onze webshop koop je een gesloten route en leidt het oplossen van een opdracht naar het volgende punt. Deze route heeft dus het karakter van een auto speurtocht of auto puzzeltocht. Kies dus voor een gesloten route voor het meeste effect! Wil je echter een open route (waarbij de route vooraf geheel bekend is op de App), stuur dan een berichtje naar ons kantoor.

Unieke, interactieve App. Een auto tour vol FUN.

 • Je koopt een unieke code (ticket), deze is eenmalig te gebruiken. Eén code is dus geldig voor 1 rit en 1 auto. Wil je de tour aan een ander als cadeau weggeven, koop dan een cadeaubon. Wil je samen met anderen in dezelfde stad op een specifieke dag dezelfde tour doen, koop dan meer tickets in de webshop.
 • Op jouw gewenste dag download je de MooveGO App in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)
 • Start de puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht in de omgeving.
 • Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.
 • Optionele stops onderweg:
  McDrive

  • Drankje, snack, ijsje bij een horeca (mits open) en/of;
  • Inspirerende museum stop en/of;
  • Rijd de McDrive in. Bij elke tour kom je langs een McDonald’s en/of;
  • Eigen picknick in een stadspark en/of;
  • Reserveer een tafel voor een lunch of diner een een restaurant.
 • De tour zelf is circa 45 km. lang en bij normaal wegverkeer (en zonder de opdrachten en stops) doe je er circa 1,5 uur over. Houd sowieso dus rekening met minimaal 2,5 tot 3 uur rijden, exclusief eventueel jouw stops.
 • Aan het einde van de tocht zie je de eind score. De tocht is afgelopen. Optioneel met meerdere auto’s (tickets) verstrek je zelf een prijsuitreiking.
 • Meld je aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats de leukste foto uit je tocht erbij. Elke maand trekken wij een winnaar en krijgt een leuke prijs van ons!
Fun Tochten Nederland

Webshop: auto ontdekking / puzzeltochten in 30 steden

Vind hieronder je gewenste stad, plaats het aantal tickets in je winkelmand. Kies eventueel meerdere steden. Vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en wij zullen z.s.m. je ticket(s) per e-mail sturen. NB: Wij sturen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur continue tickets per mail. In het weekend en tijdens Feestdagen sturen wij 1x of 2x per dag tickets. In de avond sturen wij in principe nooit geen tickets, dus bestel bij voorkeur in de ochtend of enkele dagen vooraf.  Het automatisch sturen van tickets na je betaling wordt naar verwachting begin 2021 volledig geïmplementeerd. Bestel dus op tijd, alvast dank voor je opdracht en geduld.

Zit jouw stad erbij? Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Vlissingen, Zandvoort, Zwolle. Zo niet, stuur ons dan een e-mail of bel ons!

Coronaproof veilig uitje in het verkeer

Al onze anderhalvemeter uitjes op deze website zijn coronaproof. Zo ook de auto Fun tocht; voor gezinnen sowieso te boeken. In geval je met een grote auto of busje gaat zou dit uitje ook geboekt kunnen worden voor andere doelgroepen (zit 1,5 meter uit elkaar in de auto of bus). Of boek uiteraard een van onze fiets FUN tochten of Stadswandel FUN tochten. Maar houd de Rijksoverheid maatregelen in acht, dit betekent enerzijds anderhalvemeter afstand tot elkaar houden en anderzijds houdt je je aan de verkeersregels (rijd niet te hard, deze auto tocht gaat niet om snelheid, maar om plezier). Vermijd verder verkeersdrukte, wellicht niet handig om tijdens de middag/avondspits deze tocht te rijden.

Unieke App: MooveGo Features

 • Meest betrouwbare Funplay Route Platform wereldwijd (ruim 50 landen en meer dan 60.000 downloads per jaar, en groeiende).
 • Maatwerk tour van circa 40 a 45 km. met vele bezienswaardigheden en leuke feitjes.
 • Geheel in voertaal Nederlands.
 • Inclusief totaal 50 vragen, puzzels, foto- en film opdrachten onderweg.
  • 20 Vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en een aantal algemene quiz vragen.
  • 20 Puzzels bestaande uit memorie, raad het woord, vind de paren, geluidsfragmenten en standaard puzzelen.
  • 10 Foto en Film opdrachten op eigen telefoon (privacy), worden niet naar ons gestuurd. Uniek voor later.
 • Voor jong en oud, boek een volwassenen tour of kinder tour (voor school / gezin / sportclub).
 • Mogelijkheid om een prijs te winnen, door onze Facebook pagina te liken en een post erop te zetten.

Prijs & Voorwaarden

Normaal kost deze Auto FUN puzzeltocht €40 inclusief btw per ticket (per autopuzzel tour). Momenteel verstrekken wij 50% korting! Boek deze autotocht dus voor slechts €20 inclusief btw per ticket. Paar opmerkingen en voorwaarden reeds:

 • Boek in je gewenste stad via de bestelknop.
 • Na betaling via iDEAL ontvang je binnen 24 uur een unieke QR code voor de specifieke tocht. Hierin staan tevens de laatste instructies. Wij verstrekken codes op dit moment alleen op maandag  t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur. Mocht je in het weekend willen rijden, bestel dan gelieve uiterlijk donderdagavond.
 • De QR code is eenmalig te gebruiken en deze dient na afschaf binnen 4 maanden geactiveerd te worden. Indien je te laat bent, geldt helaas geen restitutie van je ticket. Je kunt eventueel ook een cadeaubon kopen die na betaling 2 jaar geldig is. Op het moment dat je je cadeaubon verzilverd, krijg je de unieke QR code en deze is dan wederom 4 maanden geldig.
 • De code (App) werkt op smartphones met Android 9 en hoger (helaas geen Huawei) of iPhone smartphones met iOS 12 en hoger
 • Deze Auto Fun Tocht is voor eigen rekening en risico. Houd de verkeersregels in acht en de maatregelen van het RIVM aangaande COVID-19 is van toepassing. Volg deze te allen tijde op, het is jullie eigen verantwoording! Meerdere personen kunnen tegelijk deze tocht boeken en apart rijden (bijvoorbeeld in duo of met gezin). Na afloop zie je een high score en kan je desgewenst een eigen prijsuitreiking verzorgen.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie

Boek je Auto FUN speurtocht nu met korting

Boek je auto puzzeltocht nu met korting, immers zal de korting blijven staan zolang de voorraad strekt, vol = vol! Ben je met een groep van minimaal 20 personen en wil je dat wij (bijzondere) auto’s op locatie voor je regelen? Wil je daarnaast dat wij stops voor je organiseren, zoals een terras stop of restaurant of museum reservering. Bekijk dan onze maatwerk groeps tours en tochten.

Wil je verder profiteren van de korting, maar weet je nog niet welke van de ruim 75 Fun Tochten je wilt boeken? Of wil je een Fun Tocht als verrassing aan je vriend(en), familie of collega’s geven? Koop dan een cadeaubon, deze is dan onbeperkt geldig voor 1 fun tocht!