Maatwerk Tochten & Games via Relactive Events

Vind hieronder de mogelijkheden en indicatiekosten voor maatwerk en extra service. Je wordt geholpen door onze partner Relactive Events. Wij (Fun Tochten Nederland) en Relactive Events maken beide onderdeel uit van de solide organisatie QMandS bv. Relactive Events is gespecialiseerd in groepsuitjes, bedrijfsevenementen, workshops en teambuilding met eigen gidsen, instructeurs en trainers. Sinds 2010 verzorgen zij jaarlijks honderden groepsuitjes (inter)nationaal tot wel 5.000 personen en meer. Je bent aan het juiste adres voor een geweldige dag uit!

Prijsindictaties Maatwerk Fun Tocht

Wij ontwikkelen graag een maatwerk tocht te voet, per tweewieler (bijv. fiets, scooter, solex, tandem) of vierwieler (auto of busje) of eventueel een combinatie ervan. En kies je dus voor:

 • een nieuw gebied, locatie of stad (ook eventueel in het buitenland) en;
 • maatwerk gepersonaliseerde vragen, puzzels, filmpjes en opdrachten en;
 • eventueel hosting op locatie met vele uitbreidingsmogelijkheden (zie onder)
 • het vertalen van een bestaande tocht

De maatwerk tocht kun je voor elke locatie, doelgroep en afstand laten ontwikkelen. Graag verwijzen wij naar de referentie van Alfa, check dit filmpje op LinkedIn. Mede afhankelijk van je wensen betaal je voor de ontwikkeling van de tocht(en) en voor het aantal af te nemen tickets. Onze partner Relactive Events brengt graag advies en een voorstel uit. Vul hiernaast je gegevens in! De indicatieprijzen exclusief btw zijn;

 1. Aanpassing van een bestaande Fun Tocht (er zijn er ruim 200 inmiddels ontwikkeld) op een aantal punten vanaf €50 – €150 per tocht extra.
 2. Ontwikkeling van een nieuwe Fun Tocht, in overleg met jullie, vanaf €300 – €800 per tocht extra. Vraag een offerte op.
 3. Vertaling van een bestaande Fun Tocht vanaf €250.
 4. Tickets handmatig gestuurd via e-mail kost €20 per stuk. Jullie regelen zelf geschikte smartphones, zie ook onze FAQ pagina. Optioneel kan Relactive Events ook tegen toeslag smarhphones of iPads inzetten.

Organisatie partner Relactive Events stuurt voor maatwerk groepsboekingen altijd een factuur, inclusief eventueel de huur van voertuigen en de uitbreidingen. Betaling via creditcard is ook mogelijk en verzorgen zij via Mollie.com tegen 3% toeslag.

Prijsindicaties huur voertuigen

Voor de te huren voertuigen kunt u kiezen uit de onderstaande tabel (dit zijn vanaf prijzen):

VoertuigenPrijs excl. btw / stuk
Stadsfiets€10
e-bike€25
Tandems€25
Steppen€10
Solexen€40
E-scooters€50
Mountainbike€25

Onze condities zijn:

 • Genoemde prijzen is de vanaf prijs voor de duur van 3 uur. Voor sommige (vooral toeristische) steden geldt een kleine meerprijs (nooit meer dan 20%). Voor langere huurtijden of huren in het weekend geldt een toeslag. Vraag een offerte op.
 • Je reserveert minimaal 25 stuks van 1 soort. Dus wel 25 e-scooters, maar niet 15 e-scooters en 10 fietsen. Dus wel 25 fietsen en 25 steppen of 25 tandems en 80 steppen. Leveren van meerdere soorten door elkaar is dus mogelijk; 25 personen op een e-bike en 25 personen op een e-scooter.
 • In geval je met minder dan 25 personen bent, betaal je voor 25 stuks.
 • Wij leveren in alle steden in Nederland, en komen desgewenst ook in Belgisch Vlaanderen.
 • Optioneel leveren wij de tweewielers op locatie, en is het mogelijk om elders op te halen. Prijs voor transportkosten, lossen van de tweewielers en later weer laden is in overleg. Prijs afhankelijk van tijdsduur huur, aantallen, 1 los/laad locatie of een andere laad locatie en wel of geen standby service en hosting. Additioneel gaan begeleiding en/of gidsen van ons mee op pad tegen toeslag.
 • Prijs o.b.v. beschikbaarheid, vraag te allen tijde voor jouw specifieke datum en locatie een optie aan.
 • Prijs is inclusief wettelijke WA verzekering van de voertuigen. U zorgt zelf voor passende (persoonlijke) verzekeringen onderweg en eventueel schade en/of diefstal van voertuigen.

Prijzen optionele uitbreidingen (georganiseerde stops)

Voor georganiseerde stops kun je kiezen uit de onderstaande tabel. Laat je in een stad verrassen door leuke teambuilding activiteiten die verzorgd worden door onze begeleiding. Of sla een (soft)balletje in onze originele streetgolf (5 holes) of sla met onze klompen de bal weg in een leuke boerengolf (5 holes). Wij stemmen vooraf het programma met jullie af, een teambuilding of golf duurt elk circa 15 minuten. Uiteraard is het ook mogelijk tegen reserveringskosten om via ons je borrel, diner, museum of lunch te boeken. Voor u derhalve 1 aanspreekpunt en 1 crediteur. De onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen exclusief btw.

StopPrijs excl. btw p.p.
Teambuilding€5
Streetgolf€10
Boeren(voet)golf€5
Museum ticket€10 (exclusief evt. gids)
Terras reservering€35 + kosten afname
Restaurant reservering€35 + kosten afname

Onze condities zijn:

 • Je reserveert voor minimaal 25 personen bij ons. In geval je met minder dan 25 personen bent, betaal je voor 25.
 • De stops kunnen in elke gewenste stad door ons worden georganiseerd.
 • Prijs is afhankelijk van beschikbaarheid, groepsgrootte en datum. Vraag te allen tijde voor jouw specifieke stad en datum een offerte op.
 • Uiterlijk 2 weken vooraf dienen wij het definitief aantal personen te vernemen, inclusief eventueel dieetwensen. No show wordt doorbelast.

Groepsaanvraag formulier

  Bedrijfsnaam

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Wil je een voertuig erbij?

  Soort Fun tocht

  Een maatwerk tocht voor

  Wensen en/of georganiseerde stops

  Hoe heb je ons gevonden?  Een aantal klant voorbeelden

  • Een organisatie wil van A naar B reizen en onderweg leuke (thema) vragen, opdrachten en puzzels doen. Ze kunnen kiezen voor een wandel, fiets of auto puzzeltocht op maat. Maar ze kunnen eventueel ook een treinreis verzorgen vanuit verschillende steden (locaties) naar een centraal punt, bijvoorbeeld Utrecht Centraal, en de Fun Tocht op de app gaat in de stad verder.
  • Een organisatie wil haar personeelsleden (met partner en kinderen) voorzien van een unieke fun autotocht in haar regio. Wij ontwikkelen in overleg een unieke tocht, en voegen er desgewenst gepersonaliseerde filmpjes aan toe. De organisatie laat 15 eigen fimpjes inspreken door management, het wordt een eigen tocht.
  • Zie ook deze mooie referentie die tijdens de lockdown coronaproof door ons is ontwikkeld, inclusief relatiepakketten en bij terugkomst op elke locatie een frietkraam. klik voor het filmpje hier.

  Extra mogelijkheden en uitbreidingen zijn (ter inspiratie en prijs op aanvraag):

  • Begeleiding en assistentie op locatie
  • Inzet van onze smartphones of iPads (in plaats van eigen smartphones)
  • Verkeersregelaars, bewegwijzering, ontvangstborden, banners, beachflags en meer
  • Snackpakketten, rugzakjes, fietsmanden
  • Beoordelen van eindscores, live bijhouden van scores en alle ingezonden filmpjes en foto’s
  • Organisatie en opmaak van online uitnodigingen; analyse en verwerking. Uitnodigingen sturen in een mooie flyer
  • Onderweg of bij terugkomst een koffiepunt, snackpunt, frietkraam en meer
  • Relatiegeschenken, promotie artikelen en meer (give aways)