Wil je iemand in het zonnetje zetten? Koop een Fun Cadeaubon voor €20 en kies later uit 200 producten!

De Fun Tochten Nederland cadeaubon a €20 per stuk is een perfect cadeautje voor familie, collega of vriend. Naast een leuk verjaardagscadeau, Kerstcadeau of Sint cadeau, is de Fun Cadeaubon een top  cadeautje waar de ontvanger gegarandeerd plezier aan zal hebben (eventueel samen met anderen). De Fun Tochten Nederland cadeaubon is verrassend en weer eens wat anders.

Een keuze uit circa 200 Webshop producten:

 • De ontvanger van de bon mag zelf een keuze maken uit een fun autopuzzeltocht, een fun fietsspeurtocht of een wandel funtocht (stadsspel) uit één van de 30 steden door héél Nederland (en groeiende).
  • Dit zijn al 180 keuzes, immers kan de ontvanger kiezen uit een volwassenen- of kinder/familie versie.
  • Alle fun tochten zijn Nederlandstalig.
  • En meestal ga je niet alleen op pad, en neem je op een ticket je gezin, vrienden of collega’s mee (4 personen op een ticket is normaal).
 • Maar ook kan de ontvanger de cadeaubon inwisselen voor één van de tien online teambuilding spellen zoals een leuke online quiz, Kerstquiz, challenge game, creative game of moordspel.
  • Diverse quizzen en challenge games zijn bovendien in voertaal Engels verkrijgbaar.
  • Ook voor gezinnen/kinderen hebben wij leuke quizzen ontwikkeld.

De Fun Cadeaubon is 2 jaar geldig en het bedrag zijnde €20 staat vastgesteld voor één tocht of één online teambuilding spel (ongeacht of deze in de aanbieding is of niet). Dit betekent dat enerzijds geen geld gerestitueerd wordt, maar anderzijds dat als in 2021 of 2022 onze prijzen stijgen dat de bon geldig blijft voor bovengenoemde producten! Elke cadeaubon zal voorzien worden van een unieke code, welke makkelijk verzilverd kan worden in onze webshop (en trekt dan 100% van het bedrag van 1 product af).

Tip: Verhoog de ervaring en stop de cadeaubon in een pakket vol lekkers (vanaf 20 stuks)!

Vier Eindhovense bedrijven hebben tijdens deze moeilijke tijden de handen ineen geslagen, en verzorgen een nieuw concept: (geschenk) pakketten met lekkers en een online game.

Wij zorgen voor de snacks, drankjes en fun en verzenden deze in een leuke doos of brievenbus pakket. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een middag of avondje te organiseren met vrienden, familie of collega’s! Lees hier meer over de pakketten of neem contact met ons op!

Wil je samen online iets doen, dan adviseren wij onze online pub quiz, of leuk teamspel als Crazzy88 of de Creative Game. Jij bepaalt zelf de dag en het tijdstip.