Wil je iemand in het zonnetje zetten?

Dan is de Fun Tochten Nederland cadeaubon a €20 per stuk perfect. Hij past in elke schoen, onder elke kerstboom en het is bovendien een perfect cadeau waar de ontvanger gegarandeerd plezier aan zal hebben. De Fun Tochten Nederland cadeaubon is verrassend en weer eens wat anders.

  • De ontvanger van de bon mag zelf een keuze maken uit een auto, fiets of wandel tocht en uit één van de circa 30 steden door héél Nederland.
  • Een ander corona-proof uitje? De ontvanger kan ook de online pubquiz of crazy88 spel kopen in de webshop.

De bon is onbeperkt geldig en het bedrag zijnde €20 staat vastgesteld voor één tocht, pubquiz of online crazy88 spel. Kortom als in 2021 onze prijzen veranderen en naar verwachting stijgen, blijft de bon geldig voor bovengenoemde producten! Per cadeaubon wordt een unieke code ontvangen, welke makkelijk verzilverd kan worden in onze webshop.

Tip: Verhoog de ervaring en stop de cadeaubon in een pakket vol lekkers!

Vier Eindhovense bedrijven hebben tijdens deze moeilijke tijden de handen ineen geslagen, en verzorgen een nieuw concept: (geschenk) pakketten met lekkers en een online game.

Wij zorgen voor de snacks, drankjes en fun. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een middag of avondje te organiseren met vrienden, familie of collega’s! Lees hier meer over de pakketten of neem contact met ons op!

Wil je samen online iets doen, dan adviseren wij onze online pub quiz of Crazzy88 spel. Jij bepaalt zelf de dag en het tijdstip.