Wandel FUN Tochten vanaf €3,99 per persoon. Een leuk stadsspel vol met weetjes, vragen, puzzels en opdrachten! Kies hieronder uit ruim 30 steden, koop je ticket in onze webshop en ontvang direct je ticket(s) in je mailbox.

Op zoek naar een tof en leuk stadsspel en teambuilding vol met opdrachten, puzzels, vragen, weetjes en foto- en film opnames? Hier vind je het grootste aanbod van online fun stadstochten in heel Nederland. Onze tochten zijn innovatief ontwikkeld op je smartphone, via onze app. Laat je verrassen door onze fun stadstochten, uniek in Nederland en slechts voor €19,95 per ticket! Sterker nog, speel met 5 personen op de app en betaal dus maar €3,99 per persoon!

Staat je stad er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, wij zijn bereikbaar via info@funtochten.nl en tijdens kantooruren op 085-1301714.

Leuke opdrachten voor jong en oud; keuze uit een kinderversie of volwassenen versie

Pak je beste schoenen, wandel alleen, met familie, gezin of collega’s in een stad en volg de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende ruim 2 tot 2,5 uur ga je een leuke, boeiende en uitdagende FUN tocht aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 leuke foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor jong en oud, je kan namelijk ook kiezen voor kindervragen en opdrachten (vanaf 6 jaar en ouder). Cadeau tip: Geef een ticket voor een Stadswandel Fun tocht als cadeau aan je medewerkers, familie of vrienden!

Jij bepaalt je dag, tijdstip en duur van de tour. De route zelf is circa 6 km. lang, onderweg maak je wellicht een stop bij een museum, terras, restaurant of andere locatie. Via onze unieke App (die je op je Smartphone downloadt) ontdek je onderweg ook leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving en zijn er 50 vragen, diverse puzzels en foto- en filmopdrachten. FUN volop! Je kunt bovendien kiezen uit een route met kindervragen (leuk voor bijvoorbeeld een schooluitje of familie uitje) of een route met volwassenen vragen (voor o.a. vrijgezellen, bedrijven als organisaties).

Deze wandel FUN tocht (stadsspel) is dus eigenlijk een gidstour en challenge in één. De App is gebruikersvriendelijk opgemaakt en verstrekt dus diverse informatie over de bezienswaardigheden en daarnaast moet je dus 50 opdrachten vervullen. Alle 50 opdrachten (vlaggetjes) zie je bij aanvang direct op je scherm, je kan dan ook overal starten en eindigen waar jij wilt en je bepaalt je eigen tempo en route. Speel je met meerdere personen tegelijk (elk groepje op eigen telefoon), koop dan dus meer tickets, en zie wie op het einde de meeste punten heeft gescoord! Je kan dan zelf eventueel een leuke prijsuitreiking verzorgen op een gereserveerd terras. Ben je met een groep van minimaal 20 personen en wil je dat wij extra teambuilding activiteiten via onze begeleiding toevoegen en/of dat wij stops voor je organiseren, zoals een terrasstop, restaurant- of museum reservering. Bekijk dan onze maatwerk groeps tours en tochten.

Tip: Ga duurzaam naar een stad en pak de trein. Help in deze tijd de horeca, reserveer vooraf een tafeltje!

Unieke, interactieve App. Een stadsspel en tour vol FUN opdrachten.

 • Je koopt een unieke code (ticket), deze is eenmalig te gebruiken. Eén code is dus geldig voor 1 tocht. Wil je de tocht aan een ander als cadeau weggeven, boek dan meer tickets. Je kan ook tegelijk op meerdere telefoons de tocht lopen. Elke telefoon kost dus 1 ticket.
 • Op jouw gewenste dag download je de MooveGO App in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)
 • Start de Stadswandel puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht in de stad.
 • Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.
 • Optionele stops onderweg (mits open en voor eigen rekening, tip reserveer op tijd!):
  • Drankje, snack, ijsje bij een cafetaria, café of terras en/of;
  • Een lunch, brunch, hightea of diner in een gezellig restaurant en/of;
  • Interessant museum bezoek.
 • De tocht zelf is circa 6 km. lang en inclusief de 50 opdrachten doe je er circa 2 uur over. Dit is dus exclusief jouw stops.
 • Aan het einde van de tocht zie je de eind score. De tocht is afgelopen. Je kan eventueel als je met meerdere GSM gebruikers deze tocht tegelijk hebt gelopen een prijsuitreiking verzorgen.
 • Meld je aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats de leukste foto uit je tocht erbij. Elke maand trekken wij een winnaar en krijgt een leuke prijs van ons!
Fun Tochten Nederland

Groepsuitje 2022: Dit wordt hét coronaproof stadsuitje ook voor grote groepen en dat vanaf €3,99 inclusief btw per persoon!

Waarom €20 a €40 per persoon betalen? Ben geen dief van je eigen portemonnee en lees verder!

Er zijn inmiddels in elke stad wel 10 tot 20 aanbieders van een citygame (ook wel stadsspel of teambuilding game). Je betaalt hier vlot €20 tot €40 per persoon voor. Een instructeur wacht je dan op en maakt groepjes van wellicht 8 personen per team. Veelal krijg je dan per team een telefoon, tablet of clipboard (papier) mee op pad, en de competitie begint. Na 2 uur komen de groepjes terug en na een telling, maakt de instructeur de winnaars bekend.

Kortom met 50 personen ben je zo €1000 of meer kwijt. Wij denken dat dit anno 2022 anders kan! Onze App op je eigen telefoon is je middel en maak op basis van 50 personen dan bijvoorbeeld 10 teams. Kosten slechts €199,50 (oftewel €3,99 p.p.). Zegt RIVM dat je maximaal met 2 personen op pad mag gaan, dan koop je dus 25 tickets en betaal je €498,75, nog altijd goedkoper dan de anderen.

Onze App legt uit, navigeert je middels Google Maps, verstrekt alle 50 vragen, puzzels en hilarische teamopdrachten (foto en film opdrachten), loopt op tijd en genereert een realtime score! Wij durven te zeggen dat onze innovatieve App veelal meer biedt dan andere aanbieders, vraag maar eens of ze het spel op een App verzorgen en of er ook realtime score bij zit. En wat doen zij met de gegevens en foto’s? In het kader van de wet AVG worden gemaakte foto’s en filmpjes op eigen telefoons opgeslagen. Onze App (of servers) bewaart niets.

Het grote verschil verder ten opzichte van de andere aanbieders is dan natuurlijk nog die instructeur, maar die rol is door jullie eigen organisatie eenvoudig in te vullen. Dit leggen wij graag uit en zul je zien dat dit vrij eenvoudig is. En wil je toch graag dat een instructeur vanuit ons naar jouw stad komt voor de uitleg en prijsuitreiking (inclusief leuke prijs erbij)? Dat kan zeker voor circa €150 a €250 meerprijs en dan ben je nog altijd een stuk goedkoper uit! Geïnteresseerd, neem dan contact met ons op of bestel je tickets eenvoudig in onze Webshop!

Webshop: Stadsspellen, leuke fun tochten in inmiddels 28 steden

Vind hieronder je gewenste stad en switch daar eventueel naar de kinderversie. Plaats het aantal tickets in je winkelmand, vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en je ontvangt je ticket(s) in je mailbox. Alvast veel plezier!

Zit jouw stad erbij? Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden,  leiden, Maastricht, Nijmegen, Noordwijk, Rotterdam, Roermond, Scheveningen,  Texel, Tilburg, Utrecht,  Vlissingen, Zandvoort, Zwolle. Zo niet, stuur ons dan een e-mail of bel ons!

wandeltocht lelystad

Lelystad (volgt snel)

wandeltocht delft fun

Delft (volgt snel)

wandeltocht fun roermond

Roermond (volgt snel)

wandeltocht texel fun

Texel (volgt snel)

wandeltocht valkenburg

Valkenburg (volgt snel)

Coronaproof veilig uitje in elke stad

Al onze anderhalvemeter uitjes zijn coronaproof. Zo ook de Wandel Fun tocht. Je kan tegen een aantrekkelijke prijs een Fun tocht op je Smartphone downloaden en met 1 of 2 personen (of met je gezin) dit spel al spelen. Maar houd de Rijksoverheid maatregelen in acht, dit betekent enerzijds anderhalvemeter afstand tot elkaar houden en anderzijds houd je je aan de verkeersregels (kijk waar je loopt, steek niet zo maar over en zoek een rustig plekje op als een opdracht binnen komt op je GSM). Vermijd verder de drukte, wellicht niet handig om tijdens drukke winkeldagen/tijden deze tocht te lopen.

Uniek stadsspel op betrouwbare app

 

 • Wij werken met een unieke en betrouwbare app, die in ruim 50 landen meer dan 100.000 downloads per jaar heeft en groeiende.
 • Elk stadsspel is zo ingericht dat je totaal circa 6 a 7 km. wandelt en diverse bezienswaardigheden en leuke feitjes tegenkomt. LET OP; je zult vooraf wel een efficiënte looproute moeten uitstippelen, anders loop je wellicht meer kilometers.
 • De volwassenen versie kent meer inhoud over de bezienswaardigheden, de kindertocht (6-12 jaar) wat minder. Wil je kinderen meer over de omgeving meegeven, koop dan een volwassenen tocht. Vragen zijn dan wel moeilijker voor hen.
 • Bij alle stadsspel wandel tochten hebben wij voor het gemak alle 50 bolletjes direct bij aanvang zichtbaar gemaakt. Je weet bij aanvang dus al precies hoe de route wordt. Bovendien (GROOT VOORDEEL) kan je dan overal starten, pauzeren en eindigen. Je kan ook met elkaar in competitie dan gaan, door je eigen route te kiezen.
 • De stadsspel tochten zijn in voertaal Nederlands. We beschikken momenteel ook over diverse Engelstalige volwassen wandeltochten en vindt je bij elke stad in het product zelf.
 • Inclusief totaal 50 vragen, puzzels, foto- en film opdrachten onderweg.
  • 20 Vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en een aantal algemene quizvragen.
  • 20 Puzzels bestaande uit memory, raad het woord, vind de paren, geluidsfragmenten en standaard puzzelen.
  • 10 Foto en Film opdrachten op eigen telefoon (privacy), worden niet naar ons gestuurd. Uniek voor later.
 • Voor jong en oud, boek een volwassenen tocht of kinder tocht (voor school / gezin / sportclub)

Een Stadsspel Fun Tocht cadeau doen?

Geef een Fun Cadeaubon als verrassing aan je vriend(en), familie of collega’s.

Koop de FUN cadeaubon in onze webshop en deze is 2 jaar geldig voor 1 fun tocht of leuke online game!

Keuze uit ruim 200 producten.

De bon wordt separaat opgemaakt en binnen 1 werkdag per e-mail gestuurd.

Op verzoek is de bon te personaliseren met naam erop.

Koop onze FUN cadeaubon nu voor €19,95 per stuk.

Prijs & Voorwaarden

Boek deze stadswandeltocht voor slechts €19,95 inclusief btw per ticket. Paar opmerkingen en voorwaarden reeds:

 • Boek in je gewenste stad via de bestelknop.
 • Na betaling via iDEAL ontvang je per e-mail een unieke QR code voor de specifieke tocht. Hierin staan tevens de laatste instructies.
 • De QR code is eenmalig te gebruiken en deze dient na aanschaf binnen 4 maanden geactiveerd te worden. Indien je te laat bent, geldt er helaas geen restitutie van je ticket. Je kunt eventueel ook een cadeaubon kopen die na betaling 2 jaar geldig is. Op het moment dat je je cadeaubon verzilverd, krijg je de unieke QR code en deze is dan wederom 4 maanden geldig.
 • De code (App) werkt alleen op smartphones met Android 9 en hoger of iPhone smartphones met iOS 12 en hoger
 • De Stadswandeltocht is voor eigen rekening en risico. Houd de verkeersregels in acht en de maatregelen van het RIVM aangaande COVID-19 zijn van toepassing. Volg deze te allen tijde op, het is jullie eigen verantwoording! Meerdere personen kunnen tegelijk deze tocht boeken en apart lopen (of in duo of met gezin). Na afloop zie je een high score en kan je desgewenst een eigen prijsuitreiking verzorgen.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie

Op zoek naar een maatwerk groepstocht, auto fun tocht, fiets fun tocht of online game? Maak hieronder je keuze.