Dit zijn wij

Op afstand socializen is de nieuwe norm, dus is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor interactie en verbinding. Met deze visie in gedachten is tijdens de lockdown Fun Tochten Nederland opgericht en zijn wij gestart met het aanbieden van de allerleukste online tochten, voor jong en oud.

Met onze auto, fiets en wandeltochten proberen we juist in deze moeilijke tijden, op afstand van elkaar, écht iets leuks te creëren. Fun Tochten Nederland gelooft in een persoonlijk aanpak en transparantie.

Waar wij voor staan

fun tochten verbindt

Full service aanpak

Wil je met je bedrijf of team een full service aanpak, 1 aanspreekpunt en 1 debiteur? Wij verzorgen alles voor jullie, check hier ook hoe!

Een merk van QMandS B.V.

Fun Tochten Nederland is één van de merken van QMandS B.V. Het bedrijf is in 2010 gestart door passie en interesse in evenementen, teamtraining en (event)marketing en met het geloof door samen te werken verder te komen. Met alle merken tezamen, biedt QMandS maatwerk oplossingen voor elk bedrijfs-of teamuitje. Dagelijks wordt er gewerkt aan nieuwe en innovatieve uitjes waarmee klanten een onvergetelijke dag beleven.

Gewoon doen, actie ondernemen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en klantbehoeften, dat is QMandS B.V.

[lees hieronder ons artikel uit het Eindhovens Dagblad van 20-12-2020]

evenementenbureau lockdown
evenementenbureau corona