Borrel pakketten met lekkers en een online teambuilding game

Op afstand socializen is de nieuwe norm, dus is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor interactie. Vier Eindhovense partijen hebben tijdens deze moeilijke tijden de handen ineen geslagen en verzorgen een nieuw concept: (geschenk) pakketten met lekkers en een online game. De organisatie van dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze organisatie Relactive Events.

Alle pakketten en artikelen worden zo milieu vriendelijk mogelijk ingekocht en bewerkt. De items worden door de sociale werkplaats ERGON ingepakt. Het drukwerk en vervoer verzorgt de lokale ondernemer PostMasters en Prikkels verzorgt het lekkers en eventuele (relatie) geschenken. Wij, Fun Tochten Nederland en Relactive Events, verzorgen een cadeaubon voor een fun tocht of een online quiz/Crazy88 spel en natuurlijk dat het pakket op de deurmat wordt bezorgd! Vier Eindhovense partijen die juist in deze bijzondere tijden de handen ineen slaan.

Prijzen en condities

Een borrelpakket is verkrijgbaar vanaf €20 exclusief btw per stuk. Voor alle mogelijkheden, de exacte prijzen en condities lees je hier verder. De prijzen verschillen afhankelijk van het aantal stuks, welk pakket u voorkeur heeft en of u eventueel een (relatie) geschenk of andere items (biologische of fairtrade producten) wilt toevoegen. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke of thema quiz samen te stellen.

Wilt u een online teambuilding avond organiseren? Dan is het ook mogelijk dat wij de avond hosten, wat betekent dat wij als quiz master tijdens bijvoorbeeld MS Teams, Google Meet of ZOOM de quiz, moordspel of crazy88 presenteren en scores bijhouden. Dit wordt dan verzorgd door Relactive Events.

Vraag hier een offerte aan!

  Bedrijfsnaam

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Uw vraag *

  Hoe heeft u ons gevonden?  online borrelpakket
  borrel brievenbus pakket
  online borrel pakket
  bedank pakketje