Cadeaubon in een coronaproof uitje

20,00

  • DIt is de leukste cadeaubon voor een coronaproof uitje! Online teambuilding is mogelijk.
  • Geef je familie, vrienden en/of collega’s een cadeaubon voor een unieke FUN tocht per auto, fiets of te voet. Of voor die leuke Quiz of Crazy88. Alle online games zijn geschikt voor gezinnen, vrienden, families, teamuitjes, schooluitjes, sportclub uitjes en personeelsuitjes (bedrijven).
  • Je kunt de cadeaubon (met unieke code) later op deze website verzilveren en kiezen uit elk gewenste auto (45 km), fiets (20 km) of stadswandel (6 km) Fun tocht op deze website. Of men kiest dus voor de pub quiz of crazy88. Een keuze uit ruim 100 producten! En mocht de prijs volgend jaar voor de Fun Tocht stijgen, dan blijft de unieke kortingscode 100% van de prijs afhalen.
  • Je cadeaubon is onbeperkt na aanschaf geldig. Verzilver je eenmaal de cadeaubon op onze website, dan is het ticket die je ervoor krijgt op dat moment nog 4 maanden geldig.  Jij bepaalt dus zelf wanneer je de ticket koopt en de Fun tocht wilt lopen, fietsen of rijden of de Crazy88 of Quiz wilt doen.
  • Onze cadeaubon is inclusief btw en na aanschaf niet meer in te wisselen voor geld.
  • Koop nu een Fun Tochten Nederland cadeaubon en profiteer volgend jaar nog van de korting!
Categorie:

Beschrijving

Willem: “Wij bestaan dit jaar 25 jaar en wilden onze collega’s verrassen met een leuk feestje. Door de corona maatregelen zagen wij het echter somber in om een personeelsfeest voor 150 personen in mei te vieren, dus waren wij op zoek naar origineel presentjes. Fun Tochten Nederland biedt deze mogelijkheid, omdat onze collega later in het jaar kan kiezen uit een autotocht, fietstocht of wandeltocht en dit over 24 steden verdeeld. Sommige collega’s reageerden super enthousiast en zagen zich al tijdens de zomervakantie met gezin in Groningen fietsen en anderen bijvoorbeeld weer te voet in Maastricht of Zandvoort. Wij hebben intern afgesproken dat de leukste foto’s bij ons in het intern nieuwsbulletin geplaatst worden, om zodoende het lustrum toch nog leuk af te sluiten”.

Coronaproof en 365 dagen per jaar te wandelen, fietsen of rijden, keuze uit ruim 25 steden

  • Onze Fiets Fun Tocht is het leukste anderhalvemeter uitje dat je 365 dagen per jaar kunt fietsen! Als je de App activeert mag je er 72 uur over doen om alle 50 opdrachten te vervullen. Bij een regenbui maak je dus desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af! Ook kun je halverwege de tocht een museum- of restaurant stop integreren. Combineer je fietstocht eventueel met een picknick in een stadspark, dus maak er een gezellig dagje uit van!
  • De Auto Fun Tocht is het beste coronaproof uitje dat je alle dagen van het jaar kunt doen! Op regenachtige dagen zit je heerlijk droog en op snikhete dagen is het goed vertoeven met airco in de auto. Onze auto puzzeltocht van circa 45 km. lang is op mooie dagen ook prima te combineren met een picknick in een park of het bos.
  • Onze Stadswandel Fun Tochten zijn het leukste en uitdagende stadsuitje dat je elke dag kunt lopen! Bij een regenbui schuil je ergens in de stad of loop je een café of restaurant binnen. Of maak desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af, immers je hebt 72 uur de tijd! Ook kun je dus halverwege de tocht een spontaan restaurant- of museumbezoek integreren. Deze stadswandel Fun tochten zijn op mooie dagen uiteraard ook prima te combineren met een picknick in een stadspark en/of shop dag, dus maak er een gezellig dagje uit van!
  • Geen zin in een tocht, verzilver dan de cadeaubon voor een online Crazy88 Game of een leuke pittige Pub Quiz!

Wat kan de deelnemer(s) verwachten?

Deze Fun Tocht speelt zich geheel af op een App en hebben wij op maat in de betreffende stad en omgeving ontwikkeld en getest. Je volgt de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende circa 2 a 3 uur ontdek je boeiende en interessante feiten en weetjes over je omgeving en ga je de uitdaging aan met allerlei opdrachten. Onderweg moet je namelijk 40 vragen en diverse soorten puzzels oplossen en daarnaast ga je 10 leuke (eigen) foto’s en filmpjes maken. Er zit vast en zeker een toffe foto bij als unieke herinnering voor later!

Voor alle vragen en puzzels geldt: wanneer jij op start drukt zal een tijdslimiet ingaan (van bijvoorbeeld 60 seconden) dit is om het spannend te houden, want wie behaalt de hoogste totaalscore onder alle groepen die deze tocht rijden?

Onderweg zijn er tevens verschillende stops (voor eigen rekening) mogelijk, de tocht duurt dan uiteraard langer dan 2 uur. Wij hebben de route zo gepland dat je langs cafeetjes, restaurants, Mc Donald’s en/of cafetaria’s rijdt. Ook is wellicht een museum stop, picknick of wandeling in een park of bos te integreren. Jij bepaalt je route en de invulling van je dag!

Je rijdt met eigen auto de 40-45 kilometer of per eigen fiets of snorfiets de circa 20 km. tocht af. Of je kiest voor een stadswandel fun tocht van circa 6 km. Je hebt per auto minimaal 2 deelnemers nodig, een chauffeur en een navigator die de route doorgeeft. Zodra er een opdracht of vraag op je scherm komt, kan de navigator deze oplezen en volbrengen met hulp van de chauffeur. Op de fiets of te voet kan je alleen gaan. Voor gezinnen, families en andere groepen die met 2, 3 of meer personen op pad gaan, verdeel je de rollen en geef je de Smartphone (App) eventueel door. Het is overigens dan ook toegestaan (en nuttig) om extra smartphones in te zetten voor het oplossen van vragen!

De App is volledig in het Nederlands ontwikkeld. Je hebt de keuze uit 24 steden. Je kunt bovendien nog kiezen voor een tocht voor volwassenen of een tocht voor kinderen (dus met kindervragen en -puzzels).

Wanneer kan je de Fun Tocht rijden, fietsen of wandelen? 

Na het verzilveren van je cadeaubon op onze website is een ticket 4 maanden geldig, dus je hebt nog ruim de tijd om de tocht te rijden, fietsen of lopen. Zodra de puzzeltocht is vrijgegeven, kun je je unieke cadeaubon code op onze website bij het afrekenen verzilveren. Er wordt dan 100% van het te betalen bedrag in mindering gebracht. De tocht, quiz of Crazy88 is dan gratis. Wij zullen vervolgens binnen 24 uur je ticket per e-mail sturen. Op dit moment sturen wij alleen tickets van maandag t/m vrijdag. Wil je dus op zaterdag of zondag spelen, dan moet je uiterlijk donderdagavond je cadeaubon op onze website verzilveren! Wij verwachten dat eind 2020 alles is geautomatiseerd en dan zullen tickets direct gemaild worden ter informatie.

Voor alle overige vragen bekijk ook onze FAQ pagina. Namens Fun Tochten Nederland, bedanken wij je voor de aanschaf van 1 of meerdere cadeaubonnen en wensen wij jullie alvast een leuke tocht toe!