Fun Cadeaubon

19,95

 • Dit is de leukste cadeaubon voor een uitje! Keuze uit meer dan 200 Fun Tochten en teambuilding games en quizzen.
 • Geef je familie, vrienden en/of collega’s een cadeaubon voor een unieke FUN tocht per auto, fiets of te voet. Of voor die leuke quiz, slimste mens, Moorspel of een te gekke Crazy88. Alle online games zijn geschikt voor gezinnen, vrienden, families, teamuitjes, schooluitjes, sportclubuitjes en personeelsuitjes. Bovendien zijn diverse games ook in het Engels verkrijgbaar.
 • Je kunt de cadeaubon (met unieke code) later op deze website verzilveren en kiezen uit elk gewenste auto (45 km), fiets (20 km) of stadswandel (6 km) Fun tocht. Of kies dus voor de online pubquiz, kerstquiz, familiequiz, Moordspel of bijvoorbeeld crazy88.
 • Je cadeaubon is twee jaar na aanschaf geldig. Verzilver je eenmaal de cadeaubon op onze website, dan is het ticket die je ervoor krijgt op dat moment nog 4 maanden geldig.  Jij bepaalt dus zelf wanneer je de ticket koopt en de Fun tocht of Fun game wilt doen. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • VOORDEEL: Met een ticket a €19,95 speel je meestal niet alleen. Een tocht, quiz, moordspel of andere leuke game speel je meestal met 2 a 5 personen, dus de prijs kan starten vanaf maar €3,99 per persoon!
 • indien je meer dan 5 cadeaubonnen wenst af te nemen, maken wij graag een gepersonaliseerde cadeaubon met logo voor jullie op. Anders krijg je onze fun cadeaubon in PDF per e-mail toegestuurd.
 • Koop nu een Fun Tochten Nederland cadeaubon voor slechts €19,95 inclusief 21% btw.
Categorie:

Beschrijving

Willem: “Wij bestaan dit jaar 25 jaar en wilden onze collega’s verrassen met een leuk feestje. Bij het organiseren van een personeelsfeest voor 150 personen in mei waren wij op zoek naar origineel presentjes. Fun Tochten Nederland biedt deze mogelijkheid, omdat onze collega later in het jaar kan kiezen uit een autotocht, fietstocht of wandeltocht en dit over 30 steden verdeeld. Sommige collega’s reageerden super enthousiast en zagen zich al tijdens de zomervakantie met gezin in Groningen fietsen en anderen bijvoorbeeld weer te voet in Maastricht of Zandvoort. Wij hebben intern afgesproken dat de leukste foto’s bij ons in het intern nieuwsbulletin geplaatst worden, om zodoende het lustrum toch nog leuk af te sluiten”.

Keuze uit ruim 250 producten. Inhoud tochten en games
 • Onze Fiets Fun Tocht is het leukste uitje dat je 365 dagen per jaar kunt fietsen! Als je de App activeert mag je er 72 uur over doen om alle 50 opdrachten te vervullen. Bij een regenbui maak je dus desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af! Ook kun je halverwege de tocht een museum- of restaurant stop integreren. Combineer onze fietsspeurtocht 2.0 eventueel met een picknick in een stadspark, dus maak er een gezellig dagje uit van!
 • De Auto Fun Tocht is het beste uitje dat je alle dagen van het jaar kunt doen! Op regenachtige dagen zit je heerlijk droog en op snikhete dagen is het goed vertoeven met airco in de auto. Onze auto puzzeltocht van circa 45 km lang is op mooie dagen ook prima te combineren met een picknick in een park of het bos. Ook zijn er speciale editie autotochten beschikbaar die 60 a 80 km. lang zijn.
 • Onze Stadswandel Fun Tochten ook wel stadsspellen zijn het leukste en uitdagende stadsuitjes die je elke dag kunt lopen! Bij een regenbui schuil je ergens in de stad of loop je een café of restaurant binnen. Of maak desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af, immers je hebt 72 uur de tijd! Ook kun je dus halverwege de tocht een spontaan restaurant- of museumbezoek integreren. Deze stadsspelen (citygames) zijn op mooie dagen uiteraard ook prima te combineren met een picknick in een stadspark en/of shop dag, dus maak er een gezellig dagje uit van!
 • Geen zin in een tocht, verzilver dan de cadeaubon voor een game of quiz of het Crazy88 stadsspel. Onze games en quizzen duren elk circa 1,5 tot 2 uur. Een quiz bestaat uit 100 of 60 opdrachten. Een Crazy88 kent uiteraard 88 te gekke opdrachten en het Moordspel is een compleet script waarbij oplossend vermogen belangrijk is.
Wat kan/kunnen de deelnemer(s) verwachten?

Deze Fun Tocht speelt zich geheel af op een App en hebben wij op maat in de betreffende stad en omgeving ontwikkeld en getest. Je volgt de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende circa 2 a 3 uur ontdek je boeiende en interessante feiten en weetjes over je omgeving en ga je de uitdaging aan met allerlei opdrachten. Onderweg moet je namelijk 40 vragen en diverse soorten puzzels oplossen en daarnaast ga je 10 leuke (eigen) foto’s en filmpjes maken. Er zit vast en zeker een toffe foto bij als unieke herinnering voor later!

Voor alle vragen en puzzels geldt: wanneer jij op start drukt zal een tijdslimiet ingaan (van bijvoorbeeld 60 seconden) dit is om het spannend te houden, want wie behaalt de hoogste totaalscore onder alle groepen die deze tocht rijden?

Onderweg zijn er tevens verschillende stops (voor eigen rekening) mogelijk, de tocht duurt dan uiteraard langer dan 2 uur. Wij hebben de route zo gepland dat je langs cafeetjes, restaurants, Mc Donald’s en/of cafetaria’s rijdt. Ook is wellicht een museum stop, picknick of wandeling in een park of bos te integreren. Jij bepaalt je route en de invulling van je dag!

Je rijdt met eigen auto de 40-45 kilometer of per eigen fiets of snorfiets de circa 20 km. tocht af. Of je kiest voor een stadswandel fun tocht van circa 6 a 7 km. Je hebt per auto minimaal 2 deelnemers nodig, een chauffeur en een navigator die de route doorgeeft. Zodra er een opdracht of vraag op je scherm komt, kan de navigator deze oplezen en volbrengen met hulp van de chauffeur. Op de fiets of te voet kan je alleen gaan. Voor gezinnen, families en andere groepen die met 2, 3 of meer personen op pad gaan, verdeel je de rollen en geef je de smartphone (App) eventueel door. Het is overigens dan ook toegestaan (en nuttig) om extra smartphones in te zetten voor het oplossen van vragen!

De App is volledig in het Nederlands ontwikkeld. Je hebt de keuze uit ruim 30 steden. Je kunt bovendien nog kiezen voor een tocht voor volwassenen of een tocht voor kinderen (dus met kindervragen en -puzzels).

Wat betreft de 10 online games en quizzen verwijzen wij graag naar deze pagina.

Wanneer kan je de Fun Tocht rijden, fietsen of wandelen of een online game doen? 

Na het verzilveren van je cadeaubon (de unieke code) in onze webshop, ontvang je direct je ticket. Je ticket is dan 4 maanden geldig, dus je hebt nog ruim de tijd om de tocht of het online spel de doen. Met het ontvangen ticket in je mailbox, kan je uiteraard ook direct op pad of de spel spelen! Voor alle overige vragen bekijk ook onze FAQ pagina.

Namens Fun Tochten Nederland, bedanken wij je voor de aanschaf van 1 of meerdere cadeaubonnen en wensen wij jullie alvast veel FUN toe!