Aanbieding!

Fiets Fun Tocht Alkmaar

40,00 20,00

 • Boek nu de unieke Fiets Fun Tocht Alkmaar vol plezier die je met (snor)fiets in je eigen omgeving kunt rijden. De tocht is circa 20 kilometer lang en inclusief de 50 opdrachten (maar zonder extra stops) in 2 uur te fietsen (met snorfiets mogelijk iets sneller). Gegarandeerd dus 2 tot 3 uur FUN.
 • Via de App ontdek je onderweg leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving en zijn er optionele stops (voor eigen rekening) bij musea, restaurants, cafeetjes en cafetaria.
 • Altijd met 50 vragen, diverse puzzels, foto- en filmopdrachten. FUN volop!
 • Je kunt kiezen voor een open route of een gesloten route. Bij de open route is de route van tevoren bekend en kies je zelf in welke volgorde je de opdrachten doet. Bij de gesloten route leidt het oplossen van een opdracht naar het volgende punt, dit heeft dus meer het karakter van een speur- of puzzeltocht. Tip: Kies voor de gesloten route voor het meeste effect!
 • Je ticket is 4 maanden na aanschaf geldig. Jij bepaalt dus zelf wanneer je de tocht wilt rijden. De ticketprijs is inclusief btw en na aanschaf niet meer in te wisselen.
 • De tocht is geschikt voor gezinnen, vrienden, families, teamuitjes, schooluitjes en personeelsuitjes (bedrijven).
 • Tijdens het bestelproces heb je de keuzes uit:
  • Route voor volwassenen of route voor kinderen (6 – 16 jaar)
  • Een open route (vertrek vanaf elk punt) of een gesloten route (vertrek en einde op 1 vast punt.

TIP: Geef de Fiets Fun Tocht cadeau aan familie, vrienden of personeel!

Koop je tickets nu met 50% korting, deze actie geldt zolang de voorraad strekt, op=op!

Categorie:

Beschrijving

Coronaproof en 365 dagen per jaar te fietsen (Fiets Fun Tocht Alkmaar)

De Fiets Fun Tocht Alkmaar is het leukste coronaproof uitje dat je 365 dagen per jaar kunt doen! Als je de App activeert mag je er 72 uur over doen om alle 50 opdrachten te vervullen. Bij een regenbui maak je dus desgewenst later op de dag of de dag erop de tocht af! Ook kun je dus halverwege de tocht een spontaan museum- of restaurant stop integreren. Deze Fiets Fun tocht is op mooie dagen ook prima te combineren met een picknick in een stadspark of bos, dus maak er een gezellig dagje uit van!

Angelique: “Wij organiseren jaarlijks voor onze vereniging een leuk uitje, bij voorkeur dan iets sportiefs met lekker eten en drinken. De combinatie van fietsen en een puzzeltocht op de GSM sprak ons enorm aan. Bovendien kunnen onze leden besluiten om alleen te fietsen of eventueel met tweeën, zodat we voldoen aan de RIVM richtlijnen. De fietsroute hebben wij in overleg met FUN TOCHTEN NEDERLAND open gekocht, zodat de route vooraf bekend was voor eenieder. Enerzijds hoefde dan niet iedereen de hele route te fietsen, anderzijds konden wij op voorhand dan een aantal terras stops reserveren. Wat een fantastisch product in deze coronatijd!”.

Wat kan ik verwachten?

Deze Fiets Fun Tocht speelt zich geheel af op een App en hebben wij op maat in de betreffende stad en omgeving ontwikkeld en getest. Op de fiets of snorfiets volg je de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende circa 2 uur ontdek je boeiende en interessante feiten en weetjes over je omgeving en ga je de uitdaging aan met allerlei opdrachten. Onderweg moet je namelijk 40 vragen en diverse soorten puzzels oplossen en daarnaast ga je 10 leuke (eigen) foto’s en filmpjes maken. Er zit vast en zeker een toffe foto bij als unieke herinnering voor later!

Voor alle vragen en puzzels geldt: wanneer jij op start drukt zal een tijdslimiet ingaan (van bijvoorbeeld 60 seconden) dit is om het spannend te houden, want wie behaalt de hoogste totaalscore onder alle groepen die deze tocht rijden? Onderweg zijn er verschillende stops mogelijk, de tocht duurt dan uiteraard langer dan 2 uur. Wij hebben de route zo gepland dat je langs cafeetjes, restaurants en cafetaria’s fietst. Ook is wellicht een museum stop, picknick of wandeling in een park of bos te integreren. Jij bepaalt je route en de invulling van je dag!

Koop een Fiets fun Tocht voor 1 of meerdere GSM apparaten tegelijk

Je fietst alleen of met elkaar de circa 20 kilometer tocht. Echter heb je per GSM (ticket) in principe maar 1 deelnemer nodig. Jij navigeert dan en vervult alle puzzel opdrachten en vragen en maakt selfies van de 10 gevraagde foto- en filmopdrachten. Voor gezinnen, families en andere groepen die met 2, 3 of 4 personen op 1 GSM willen fietsen, verdeel je de rollen en geef je de Smartphone eventueel door. Het is overigens dan ook toegestaan (en wellicht nuttig) om extra smartphones in te zetten voor het oplossen van vragen! Wellicht ten overvloede gebruik een GSM stuurfiets houder.

In het kader van de anderhalvemeter afstand kunnen bedrijven, teams en andere groepen met meerdere (snor)fietsers de tocht fietsen. Ben je voor je groep meer op zoek naar maatwerk, huur van voertuigen (tandems, fietsen, steppen, solexen, e-scooters), teambuilding en competitie en/of restaurant- en museum reserveringen? Boek dan een bronzen, zilveren of gouden Groeps Fun Tocht bij ons.

Opties

 • Je kunt kiezen voor een tocht voor volwassenen of een tocht voor kinderen (dus met kindervragen en -puzzels).
 • Je kunt kiezen voor een open (vertrek vanaf elk punt) of gesloten route (vertrek / einde op vast punt).

Tip: vind je speurtochten / puzzeltochten leuk? Kies dan voor de gesloten route. Op je App zie je dan maar 1 opdrachtpunt per keer. Je rijdt hier naartoe, vervult de opdracht en aansluitend zie je een nieuw opdrachtpunt in je App. Je route is dan een verrassing!

Wanneer kan je rijden? Er staat een releasedatum bij de tocht die ik wil fietsen.

Staat er een releasedatum bij de tocht, dan kun je helaas pas vanaf die datum de tocht doen. Uiteraard kun je al wel een ticket met korting kopen. Houd er rekening mee dat tickets straks niet meer tegen korting verkrijgbaar zijn (nogmaals de tickets zijn 365 dagen geldig na aanschaf). Zodra je betaald hebt, en de fiets puzzeltocht is vrijgegeven, zullen wij binnen 24 uur je ticket per e-mail of SMS sturen. Op dit moment sturen wij alleen tickets van maandag t/m vrijdag. Wil je dus op een zaterdag of zondag fietsen, dan moet je uiterlijk donderdagavond betalen!

En, hebben we gewonnen?

Meld je na afloop aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats je leukste foto van de tocht erbij. Elke maand trekken wij een winnaar en deze krijgt een toffe prijs van ons!

Voor alle overige vragen bekijk ook onze FAQ pagina. Namens Relactive Events Fun Tochten Nederland wensen wij jullie alvast een leuke tocht toe!

Bekijk hier opties voor andere tochten.