Maatwerk Groeps Fun Tocht – Pakket Zilver

Uitleg

Met het zilveren pakket kan je samen met ons een maatwerk route ontwikkelen in één van onze 30 steden. Bepaal je stad en ga met je team, bedrijf of vereniging te voet op pad, pak of huur een auto of busje of neem/huur een tweewieler. De route ontwikkelen wij voor jouw op maat. Je betaalt daarnaast per groepje 1 ticket en additioneel huur je bij ons nog een tweewieler of laat je ons een georganiseerde stop verzorgen (zie pakket Brons).

Maatwerk voor jou: een Fun tocht vertaald naar Engels en/of aanpassingen in de vragen, opdrachten en route

In circa 30 steden hebben wij leuke stadswandel, fiets of auto fun tochten ontwikkeld. Elke tocht is vooraf uitgezet en getest en onderweg krijgt de klant 50 diverse opdrachten op de app, bestaande uit 20 vragen, 20 puzzels, 5 foto opdrachten en 5 film opdrachten. Er is bovendien onderscheid gemaakt in een kinderversie route of een volwassenen route. Op deze manier beschikken we dus over ruim 180 “gestandaardiseerde” maar bijzondere fun tochten!

In pakket Zilver mag jij onze bestaande route aanpassen (keuze uit 180 stuks). De mogelijkheden zijn:

 • Vertaling naar Engels (andere talen in overleg mogelijk)
 • De bestaande route op 1, 2 of 3 locaties wijzigen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de route start en eindigt op jouw locatie (kantoor of horeca locatie), maar ook kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de deelnemers langs een specifieke locatie fietsen/rijden/lopen. Bijvoorbeeld een klant locatie, horeca locatie, museum of noem maar op. Kortom jouw route in 1 van onze 30 steden wordt aangepast naar jouw wensen.
 • Jullie mogen daarnaast het aantal opdrachten van 50 stuks wijzigen naar minder aantal (route inkorten) en/of vervangen wij maximaal 10 meerkeuzevragen voor gepersonaliseerde meerkeuzevragen. Denk bijvoorbeeld aan originele vraag over jouw organisatie, jullie medewerkers, of in het thema van de tocht.

Onze verdere condities zijn:

 • Je kiest dus uit een bestaand product (stad/streek) in onze webshop. Je kunt in de wandel, fiets en auto routes zien welke te koop zijn (circa 180 stuks).
 • Content en eventuele rechten vrije foto’s lever jij aan. Die integreren wij in de back-end. Wij testen uiteraard vooraf dat de tocht werkt.
 • Je kunt jouw logo + unieke naam van de tocht aanleveren die wij in de app plaatsen. Het wordt helemaal jullie maatwerk tocht.
 • De uiteindelijke route die wij hebben ontwikkeld, gaan jullie testen (fietsen. lopen of rijden). Op / aanmerkingen verwerken wij daarna nog.
 • Wij verstrekken het overeengekomen aantal tickets en zijn minimaal 4 maanden geldig. No show wordt betaald, als deelnemers op de beoogde datum niet kunnen, zouden ze het ticket nog enkele weken later kunnen gebruiken. Eventueel extra tickets zijn tegen meerprijs adhoc te koop in onze Webshop, dan kunnen deelnemers via iDEAL betalen.

Prijs zilver pakket kost €50 a €250 exclusief btw per tocht

 • Een enkele aanpassing is al voor €50 te realiseren, wil je de start en eind locatie aanpassen en 10 maatwerk vragen erbij, dan ligt de prijs hoger. Een vertaling naar Engels komt uit op €200. De hoogte is dus afhankelijk van wat je wilt (totaal aantal wijzigingen), maar ook hoeveel tickets je totaal afneemt.
 • In geval je meerdere tochten wilt afnemen, bijvoorbeeld t.b.v. deelnemers een keuze laten geven voor een Engelstalige en Nederlandstalige tocht of bijvoorbeeld een volwassenen versie en kinderversie of bijvoorbeeld een wandeltocht en fietstocht, dan betaal je 2 keer de prijs.
 • Mocht je 3 of meer Fun Tochten willen aanpassen en afnemen, vraag dan een offerte op voor een projectprijs.
 • Daar bovenop komt dan nog de afname van tickets (QR codes), zijnde €16,50 exclusief btw per stuk. Voor dit zilveren pakket (1 of meer) plus afname van de tickets, sturen wij een factuur in PDF. Betaling per creditcard is ook mogelijk met 3% toeslag en faciliteren wij via Mollie.com.
 • Voor grote groepen meer dan 250 personen of partner programma’s die de intentie hebben voor een duurzame samenwerking, bieden wij extra mogelijkheden. Zie ook onze partnerschap mogelijkhedenMaak een (online) afspraak hiervoor!
 • Als je een andere stad (regio) dan onze circa 30 steden wenst aan te passen, of meer aanpassingen wenst, ga dan naar ons platina pakket. Hier geldt meer exclusiviteit, afstemming en maatwerk. De prijs van ons Platina pakket ligt tussen de €300 en €500 exclusief btw.

NB: Uiteraard kunnen wij het platina pakket uitbreiden met huur van voertuigen en de organisatie van teambuilding en horeca en musea stops. Zie ons bronzen pakket.

Zilveren pakket aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Welke voertaal wens je?
  NLEN

  Optioneel huur van een tweewieler?

  Soort tocht *

  Een tocht met

  Georganiseerde stops en/of overige wensen

  Hoe heb je ons gevonden?