Yoga en Meditatie

Onze Yoga en meditatie workshop is een prima onderdeel om een teamdag mee te starten of als rustige break voor of na een actief onderdeel of vergader sessie. Eindig de dag met een meditatie en iedereen gaat rustig en ontspannen weer richting huis.

Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Als je regelmatig yoga beoefent groei je in kracht en flexibiliteit. Wij hebben docenten uit verschillende stromingen die we in kunnen zetten. Dus willen jullie de dag beginnen met een goede workout, kies dan voor een introductie in de Ashtanga of Power Yoga. Doen jullie het liever wat rustiger aan, word helemaal zen in een Mindfulness Yoga les. En wat dachten je van Office Yoga? Leer een aantal houdingen en ademhalingsoefeningen die je op de werkvloer makkelijk en direct toe kunt passen.

Meditatie is dit zen of zweverig? Meditatie is in ieder geval een handige vaardigheid in de drukke tijd waarin we leven. Het helpt je om te ontspannen en indrukken te verwerken, maar draagt ook bij aan een betere concentratie en focus. Als onderdeel van een personeelsuitje laten we je kennismaken met verschillende meditatie technieken om meer rust te ervaren en beter te leren ontspannen. Er zijn verschillende mogelijkheden dus laat ons weten waar je interesse naar uit gaat.

Landelijk programma

 • Ontvangst bij een gezellig café/restaurant/terras of direct op het strand of grasveld. Op verzoek natuurlijk binnen in een ruimte
 • Optie: drankje, lunchbuffet of high tea vooraf (kunnen wij voor u reserveren desgewenst), of neem eigen drinken/eten mee
 • Uitleg en plaatsnemen op je matje (anderhalve meter afstand)
 • Start van de workshop
 • Optie: eventueel onderdeel van een wissel / keuze programma
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Yoga en meditatie verzorgen wij in heel Nederland binnen en buiten (in de natuur, kust, grasveld).  Duur workshop is circa 1,5 uur. Meditatie erbij is niet verplicht.

Prijzen exclusief 21% btw

Boek Yoga en Meditatie + alle genoemde organisatie + materialen en begeleiding t/m 20 personen voor €500
Elke persoon extra a €22,50

 • Vraag te allen tijde een offerte aan, dan kunnen wij in overleg met u treden over de locatie en beschikbaarheid.
 • De prijs is inclusief professionele begeleiding (NL of ENG), organisatie en uitvoering.
 • Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam *

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Gewenste datum *

  Gewenste locatie *

  Aantal Deelnemers *

  Voertaal *

  NLENG

  Uw vraag *

  Hoe heeft u ons gevonden?