Wandel FUN Tochten, leuke stadsroutes vol met weetjes, vragen en opdrachten in heel Nederland. Kies hieronder uit ruim 24 steden en koop je ticket in onze Webshop

Staat je stad er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij zijn bereikbaar via info@funtochten.nl en tijdens kantooruren op 085-1301714. Als je een weekje geduld hebt, kunnen wij namelijk voor een scherpe prijs een stad naar keuze ontwikkelen.

op elke locatie

digitaal (no paper)

iOS & Andriod friendly

100% fun alle leeftijden

24/7 uitvoerbaar

Pak je beste schoenen, wandel alleen, met familie, gezin of collega’s in een stad en volg de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende ruim 2 tot 2,5 uur ga je een leuke, boeiende en uitdagende FUN tocht aan. Onderweg moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 leuke foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor jong en oud, je kan namelijk ook kiezen voor kindervragen en opdrachten (vanaf 6 jaar en ouder). Cadeau tip: Geef een ticket voor een Stadswandel Fun tocht als cadeau aan je medewerkers, familie of vrienden!

Jij bepaalt je dag, tijdstip en duur van de tour. De route zelf is circa 6 km. lang, onderweg maak je wellicht een stop bij een museum, terras, restaurant of andere locatie. Via onze unieke App (die je op je Smartphone downloadt) ontdek je onderweg leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving en zijn er 50 vragen, diverse puzzels en foto- en filmopdrachten. FUN volop! Je kunt bovendien kiezen uit een route met kindervragen (leuk voor bijvoorbeeld een schooluitje of familie uitje) of een route met volwassenen vragen (voor o.a. vrijgezellen, bedrijven als organisaties). Deze Fun tocht in een stad is geheel open, waardoor van tevoren de route bekend is en kies je zelf in welke volgorde je de opdrachten doet (hoe je wandelt). Deze wandel FUN tocht is eigenlijk een gidstour en challenge in één. De App is gebruikersvriendelijk opgemaakt en verstrekt veer informatie over de bezienswaardigheden en daarnaast moet je dus 50 opdrachten vervullen. Speel met meerdere personen tegelijk (elk op eigen telefoon) en zie wie op het einde de meeste punten heeft gescoord! Je kan dan zelf eventueel een prijsuitreiking verstrekken.

Tip: Ga duurzaam naar een stad en pak de trein. Help in deze tijd de horeca, reserveer vooraf een tafeltje!

Unieke, interactieve App. Een stadsspel en tour vol FUN opdrachten.

 • Je koopt een unieke code (ticket), deze is eenmalig te gebruiken. Eén code is dus geldig voor 1 tocht. Wil je de tocht aan een ander als cadeau weggeven, boek dan meer tickets. Je kan ook tegelijk op meerdere telefoons de tocht lopen. Elke telefoon kost dus 1 ticket.
 • Op jouw gewenste dag download je de MooveGO App in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)
 • Start de Stadswandel puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht in de stad.
 • Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.
 • Optionele stops onderweg (mits open en voor eigen rekening, tip reserveer op tijd!):
  • Drankje, snack, ijsje bij een cafetaria, café of terras en/of;
  • Een lunch, brunch, hightea of diner in een gezellig restaurant en/of;
  • Interessant museum bezoek.
 • De tocht zelf is circa 6 km. lang en inclusief de 50 opdrachten doe je er circa 2 uur over. Dit is dus exclusief jouw stops.
 • Aan het einde van de tocht zie je de eind score. De tocht is afgelopen. Je kan eventueel als je met meerdere GSM gebruikers deze tocht tegelijk hebt gelopen een prijsuitreiking verzorgen.
 • Meld je aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats de leukste foto uit je tocht erbij. Elke maand trekken wij een winnaar en krijgt een leuke prijs van ons!
Fun Tochten Nederland

Webshop

Vind hieronder je gewenste stad, plaats het aantal tickets in je winkelmand. Kies eventueel meerdere steden. Vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en wij zullen binnen 24 werkuren je ticket per e-mail sturen. NB: Wij sturen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur tickets per mail, dus niet in het weekend. Het automatisch sturen van tickets na je betaling wordt naar verwachting in november 2020 volledig geïmplementeerd. Bestel dus op tijd, alvast dank voor je opdracht en geduld.

Coronaproof veilig uitje in elke stad

Al onze anderhalvemeter uitjes zijn coronaproof. Zo ook de Wandel Fun tocht. Je kan tegen een aantrekkelijke prijs (nu met korting) een Fun tocht op je Smartphone downloaden en met 1 of 2 personen (of met je gezin) dit spel al spelen. Maar houd de Rijksoverheid maatregelen in acht, dit betekent enerzijds anderhalvemeter afstand tot elkaar houden en anderzijds houd je je aan de verkeersregels (kijk waar je loopt, steek niet zo maar over en zoek een rustig plekje op als een opdracht binnen komt op je GSM). Vermijd verder de drukte, wellicht niet handig om tijdens drukke winkeldagen/tijden deze tocht te lopen.

Unieke App: MooveGo Features

 • Meest betrouwbare Funplay Route Platform wereldwijd (ruim 50 landen en meer dan 60.000 downloads per jaar, en groeiende).
 • Maatwerk tour van circa 6 km. met vele bezienswaardigheden en leuke feitjes.
 • Geheel in voertaal Nederlands.
 • Inclusief totaal 50 vragen, puzzels, foto- en film opdrachten onderweg.
  • 20 Vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en een aantal algemene quiz vragen.
  • 20 Puzzels bestaande uit memorie, raad het woord, vind de paren, geluidsfragmenten en standaard puzzelen.
  • 10 Foto en Film opdrachten op eigen telefoon (privacy), worden niet naar ons gestuurd. Uniek voor later.
 • Voor jong en oud, boek een volwassenen tour of kinderen (school / gezin / sportclub) tour.
 • Mogelijkheid om een prijs te winnen, door onze Facebook pagina te liken en een post erop te zetten.

Prijs & Voorwaarden

Normaal kost deze Stadswandel FUN tocht €40 inclusief btw per ticket (per route). Momenteel verstrekken wij 50% korting! Boek deze stadswandeltocht dus voor slechts €20 inclusief btw per ticket. Paar opmerkingen en voorwaarden reeds:

 • Boek in je gewenste stad via de bestelknop.
 • Na betaling via iDEAL ontvang je binnen 24 uur een unieke QR code voor de specifieke tocht. Hierin staan tevens de laatste instructies. Wij verstrekken codes op dit moment alleen op maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.00 uur. Mocht je in het weekend willen rijden, bestel dan gelieve uiterlijk donderdagavond.
 • De QR code is eenmalig te gebruiken en deze dient na afschaf binnen 4 maanden geactiveerd te worden. Indien je te laat bent, geldt helaas geen restitutie van je ticket. Je kunt eventueel ook een cadeaubon kopen die na betaling onbeperkt geldig is. Op het moment dat je je cadeaubon verzilverd, krijg je de unieke QR code en deze is dan wederom 4 maanden geldig.
 • De code (App) werkt alleen op smartphones met Android 9 en hoger of iPhone smartpones met iOS 12 en hoger
 • De Stadswandeltocht is voor eigen rekening en risico. Houd de verkeersregels in acht en de maatregelen van het RIVM aangaande COVID-19 is van toepassing. Volg deze te allen tijde op, het is jullie eigen verantwoording! Meerdere personen kunnen tegelijk deze tocht boeken en apart lopen (of in duo of met gezin). Na afloop zie je een high score en kan je desgewenst een eigen prijsuitreiking verzorgen.
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie

Boek je Wandel FUN speurtocht nu met korting

Boek de tour echter nu al tegen korting, immers zal de korting blijven staan zolang de voorraad strekt, vol = vol! Ben je met een groep van minimaal 20 personen en wil je dat wij teambuilding en realtime score integreren in de App ? Wil je daarnaast dat wij stops voor je organiseren, zoals een terrasstop, restaurant- of museum reservering. Bekijk dan onze maatwerk groeps tours en tochten.

Of wil je profiteren van de korting, maar weet je nog niet welke van de ruim 75 Fun Tochten je wilt boeken? Of wil je een Fun Tocht als verrassing aan je vriend(en), familie of collega’s geven? Koop dan een cadeaubon.