Boek hier jouw puzzeltocht of stadsspel in Vlissingen

Kies hier je fiets, wandel of auto puzzeltocht in Vlissingen. Naast een leuke tocht, is er ook een gezellig stadsspel Vlissingen te boeken en hebben wij een aantal toffe online app games beschikbaar zoals een moordspel of quiz. Dit is jouw online teambuilding activiteiten platform met ruim 250 producten op de app voor jong en oud, vrienden, familie en collega's en uiteraard coronaproof. En dat vanaf slechts €3,99 inclusief btw per persoon!  Bestel eenvoudig in onze webshop, ontvang direct je ticket(s) in je mailbox en downloadt de app en tocht of game op je smartphone. Alvast veel plezier!

Fun Tochten Vlissingen Volwassenen

Hieronder vind je alle Fun Tochten in Vlissingen voor volwassenen. Plaats het aantal tickets in je winkelmand, vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en je ontvangt je ticket(s) in je mailbox. Alvast veel plezier!

Fun Tochten Vlissingen Kinderen/Familie

Hieronder vind je alle Fun Tochten in Vlissingen voor kinderen. Deze tocht is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar. Kinderen van verschillende leeftijden? Kies voor een volwassenentocht. Na aanschaf kun je een PDF met 20 extra kindervragen downloaden van onze website.

Online Fun Games

Sluit de dag af met een van onze Online Fun Games! Speel op een ticket met 2 tot 5 personen op de app en deel de kosten, oftewel is slechts €3,99 per persoon mogelijk! Jullie bepalen de groepsgrootte, speeltijd en datum.

holland quiz

De Holland Quiz
App Quiz met 100 typisch Holland vragen en puzzels.

slimste mens

De Slimste Mens
App Quiz met 60 pittige vragen en puzzels.

De Secret Escape Game
Het online Teambuilding Spel van 2021!

Fun Tochten In De Buurt

Nederland kent vele mooie en bijzondere plekken, ook in de omgeving Vlissingen. Kies hieronder voor een van de Fun Tochten in de omgeving van Vlissingen. Ontdek Nederland samen coronaproof met behulp van onze app!