Word partner van Fun Tochten Nederland

Ben je een camping, horeca of recreatie locatie, dierentuin of pretpark, of verhuur je voertuigen? Sluit dan aan bij ons concept! Er zijn veel mogelijkheden zoals;

 • Een klant komt langs jouw locatie, zij nuttigen wellicht wat of maken een bezoek. Bied de klant voordeel bonnen aan.
 • Laat de klant op de APP zien dat ze (bijna) bij jouw locatie zijn, maak reclame op onze APP.
 • Bied klanten de fun tochten aan. Er zijn totaal 72 fun tochten ontwikkeld in 24 steden/regio’s (24 per auto, 24 per tweewieler en 24 te voet). We maken desgewenst een op maat gemaakte tocht voor jou, die jij mag inzetten en verkopen.
 • Bied je een speciale exclusieve tour aan (zie onze pagina), plaats je (merk)naam en programma bij ons op de website.
 • Wellicht wil je je dierentuin of speelplaats voorzien van een bijzondere wandel speur tocht met vele weetjes, opdrachten en vragen. Wij ontwikkelen graag een maatwerk tocht op de APP aan.
 • Nationaal park, Natuurmonumenten, bosrijke gebieden; we maken graag een leuke wandel speur tocht vol met flora en fauna weetjes, vragen en opdrachten.

Platforms die wij gebruiken zijn:

op elke locatie

digitaal (no paper)

iOS & Andriod friendly

100% fun alle leeftijden

24/7 uitvoerbaar
caret-down caret-up caret-left caret-right
Moove GO platform

Een tocht met weetjes, vragen en opdrachten op het professioneel Moove GO platform:

 • Betrouwbare APP bouwer sinds 2013, wereldwijd bij meer dan 100 partners actief.
 • Te spelen op Android en iPhone smartphones, de klant download de App op zijn smartphone.
 • Meestal speel je dan alleen of met tweeën of eventueel met gezin op een App.
 • Flexibel door ons in te richten, op elk gewenst gebied en voor elke doelgroep.
 • Per game onbeperkt aantal vragen en (voor gebruikers) foto of film opdrachten mogelijk. Inclusief 4 soorten puzzels (meerdere keren toe te passen in een game) en onbeperkt geluid of film bestandjes (met daaraan vragen gekoppeld).
 • In verschillende voertalen uit te brengen.
 • Je kunt kiezen voor een open route of een gesloten route. Bij de open route is de route van tevoren bekend en kies je zelf in welke volgorde je de opdrachten doet. Bij de gesloten route leidt het oplossen van een opdracht naar het volgende punt, dit heeft dus meer het karakter van een speur- of puzzeltocht. Tip: Kies voor de gesloten route voor het meeste effect!
 • Afhankelijk van je behoeften en (verwachte hoeveelheid) afname, tegen interessante partner prijzen te kopen.
Moove TEAM platform

MooveTEAM Relactive Events

Een tocht met weetjes, vragen en opdrachten, inclusief interactie en live score, op het professioneel Moove TEAM platform:

 • Idem aan Moove GO, met de grootste verschillen
 • Bedoeld als teambuilding en dus te spelen in teams (teams tegen elkaar). Hierdoor interactief omdat er live chatten, live cheaten en live score mogelijk is. Dit is bij GO niet mogelijk.
 • Te spelen op 9,7" iPads, dus ook een groter scherm voor teams. Meestal huurt de klant de iPads erbij (temeer ook omdat de iPads vooraf juist ingesteld moeten worden).
 • Flexibel door ons in te richten, op elk gewenst gebied en voor elke doelgroep. Zelfde vragen en opdracht mogelijkheden als GO, echter nu ook met extra AR opdracht en diverse cheat functies.
 • Ook in verschillende voertalen uit te brengen, open en gesloten route keuze.
 • Moove TEAM is vooral bedoeld voor grote groepen, veelal eenmalig en op een specifieke (event)datum, waarbij je de klant ontzorgt (eigen iPads worden ingezet, in plaats van download op hun tablets of smartphone). Bovendien stuur je dan teams van bijvoorbeeld 4 tot 8 personen op pad, zodat competitie en teambuilding centraal staat.

De 10 zekerheden van Fun Tochten Nederland & Relactive Events

 1. Ervaren: wij zijn sinds 2010 in de Nederlandse en internationale evenementen markt actief. Relactive Events is begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Eindhoven en heeft zijn activiteiten inmiddels uitgebreid naar vele andere steden in Nederland. Wij zijn in de winter bijvoorbeeld op ruim 15 ijsbanen en sneeuwbanen te vinden en in de zomer in  vele badplaatsen en recreatiegebieden in het land.
 2. Breed aanbod: wij hebben een uniek en onderscheidend aanbod, voor elk budget, seizoen en doelgroep. Of het nu om 5, 50 of meer dan 500 gasten gaat, wij organiseren uw event. Zie bijvoorbeeld onze winteruitjes Fun Curling en ijsspelen, onze tochten door de stad of ons teamuitje Ken je Collega waarin training van uw personeel gecombineerd wordt met fun activiteiten.
 3. Maatwerk: wij streven naar een optimale invulling van uw event en geven een passend advies bij uw budget en wensen. Wij hebben korte activiteiten van een uur tot activiteiten die meerdere dagen in beslag nemen. Ook bieden wij adviezen aangaande locaties, transport, vergader- en/of cateringwensen. Ook denken wij mee in het kader van de WKR, verzekeringen, annuleringen en alles wat bij een event komt kijken.
 4. Slecht weer garantie: bij ons heeft u slecht-weer-garantie. Boekt u een buitenactiviteit en zijn de voorspellingen slecht? In overleg bieden wij u een vervangende binnenactiviteit, zodat uw event niet letterlijk in het water valt.
 5. Full service: wij hebben veel producten in eigen huis en organiseren en voeren uw event van A-Z uit. Ons kantoor, personeel, gidsen, trainers en instructeurs staan 24/7 voor u klaar en we werken samen met betrouwbare en uitstekende partners.
 6. Betrouwbaar en veilig: al vele bedrijven en groepen zijn u voorgegaan, zoals u kunt zien aan de vele referenties hierboven. Bij onze activiteiten staat veiligheid centraal: ons personeel wordt jaarlijks intern opgeleid en is in het bezit van een BHV/EHBO diploma. Al onze reisgelden in het kader van de wet pakketreizen worden gewaarborgd via STO Garant.
 7. Transparant: Wij bieden onze producten en faciliteiten aan tegen transparante prijzen. U krijgt een offerte op maat en u kunt kiezen voor één aanspreekpunt en één factuuradres.
 8. Duurzaam en sociaal:  wij hebben ook aanbod onder ons groene label Duurzaam Bedrijfsuitje, voorzien van een duurzaam keurmerk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en MVO Nederland partner. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen zoals Alpe d’Huzes, KWF, Natuur Monumenten, Kankerbestrijding en het WNF.
 9. Vernieuwend: we blijven ons aanbod aan teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten continu vernieuwen.
 10. International: And of course we will help you in English. We know how to provide the best experience and our guides are the best in the event business. Check also Meetings Incentives