Secret Safe – De teambuilding app vanaf €3,99 p.p.

19,95

 

Also available in English: Click here for tickets

 

Secret Safe speel je samen thuis (of fysiek elders) met elkaar. Dit is het nieuwste 2021 spel op de App vol met opdrachten, vragen, escapes en raadsels. Super leuk en innovatief!

 • Speel dit spel met je vrienden, gezin of familie. Voertaal NL en ENG is beschikbaar. Spelduur circa 1 tot 1,5 uur.
 • Voor een optimale competitie koop je 2 of meer tickets, elk groepje of elk persoon krijgt dus 1 ticket. Zie onder.
 • Strijd met en tegen elkaar. Welk team haalt de beste score?
 • Dit spel is een soort escape spel, tracht 4 levels te voltooien en kraak de kluis!
 • Eenvoudig te spelen op je eigen Smartphone. Onze App is te downloaden in de Google Play en iOS App store (dus Android en iPhone vriendelijk). Na de aanschaf ontvang je een QR code en de Secret Safe speelkaart en kan het spel beginnen!

Dit Secret Safe spel is vanaf 20 personen uit te breiden met borrel pakketten of begeleiding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen: 085 – 130 17 14  of info@funtochten.nl

 

Categorie:

Beschrijving

Speel alleen, met je gezin, vrienden of collega’s dit leuke App spel. Of speel in een competitie en koop meer tickets. Kijk wie na afloop de snelste tijd had en geef hen een leuke prijs. Hoe? Gewoon door via Skype, WhatsApp, Zoom of Teams met elkaar te videobellen en tegelijk de App te starten.

Secret Safe is een leuk en uitdagend spel bestaande uit diverse levels, vragen, opdrachten, puzzels en aanwijzingen. Bij het goed uitwerken van elke opdracht, kom je steeds dichterbij de oplossing. Weet jij op tijd de kluis te kraken?

Hoe speel je competitie:

 • Bepaal het aantal teams, een team bestaat uit 1 tot 3 deelnemers maximaal (is ons advies).
 • Elk team koopt 1 ticket en download deze op zijn/haar Smartphone in de App Store of Google Play. Een team (gezin / vrienden / collega’s) is fysiek bij elkaar.
 • De App is eventueel te delen via ZOOM of MS Teams, echter de verantwoording van delen en het functioneren van de App is jullie verantwoording. Als instellingen niet goed staan, wordt bijvoorbeeld het geluid of beeld niet goed gedeeld. Dus let hierop en doe dit als je verstand hebt van videobel instellingen, of koop gewoon 1 ticket per team of per persoon die fysiek bij elkaar zit.
 • Voor een optimaal resultaat koop je zelfs per persoon 1 ticket. Dan nog kunnen 2 of 3 personen met elkaar in 1 team samenwerken. Echter doordat het spel lastig is, kunnen anderen  slim helpen met zijn eigen ticket App.
 • Speel tegen elkaar, dus groepje 1 speelt thuis. Groepje 2 op kantoor. Groepje 3 elders. Maak dan videoverbinding met elkaar, en start de game!
 • Bepaal een starttijd met alle teams, doe wellicht eerst plenair in een ZOOM of MS Teams meeting een praatje. Start dan Secret Safe op de App en speel bijvoorbeeld in maximaal 1,5 uur uit. Het team dat als eerste klaar is, meldt zich in de plenaire room en wint!
 • Begeleiding vanuit ons is mogelijk, prettig en tegen meerprijs. Maar is niet verplicht noodzakelijk.