Online Familie Kerstquiz

19,95

Elk jaar vieren we Kerst, maar dit jaar is het anders. Toch kan je het ook deze Kerst met je hele familie gezellig hebben door samen onze online familie Kerstquiz (online) te spelen. Verbinden, lachen, competitie spelen en genieten. Log met elkaar in op bijvoorbeeld MS Teams, Zoom of Skype, laat ieder huishouden op een smartphone onze familie Kerstquiz App downloaden en start samen de leukste Familie Kerstquiz.
Deze quiz is voor jong en oud en bestaat uit 9 verschillende rondes met 80 vragen, puzzels, foto- en film opdrachten, allemaal in het thema ‘winter en kerst’. Je smartphone is de quizmaster, er hoeft dus geen (dure) quiz master op afstand mee te doen. Het maakt niet uit waar je bent: thuis op de bank, in een vakantiehuisje of ergens in het buitenland, de quiz kan overal met en tegen elkaar gespeeld worden!

Het spel is inclusief:

 • QR-code waarmee de familie Kerstquiz op een smartphone kan worden gedownload.
 • Per groepje heb je 1 QR-code nodig, of je besluit uiteraard ieder familielid 1 QR-code (quiz op de App) te geven en speel je individueel (of in duo) tegen elkaar.
 • Negen rondes met 80 diverse vragen, puzzels en raadsels, allemaal met een winters Kerst tintje voor jong en oud.
 • Scores zijn real-time en direct zichtbaar en je kiest zelf na elke ronde of je pauzeert.
 • Alleen beschikbaar in de voertaal Nederlands.
 • Nu voor €19,95 per QR-code (per groepje) en eenvoudig te koop in deze Webshop (betaling via iDEAL). Speel je dus met 4 gezinsleden of vrienden met elkaar op de App betaal je dus slechts €4,99 per persoon.
 • Geen (dure) quiz master nodig, je speelt eenvoudig op de App. Via een videoverbinding bepaal je samen het tempo en wissel je scores uit.
 • Als je wilt bestellen, lees dan alvast onze ticket informatie pagina.

A Merry Happy Family Quizmas!

 

Categorie:

Beschrijving

De online familie Kerstquiz aangeboden door Fun Tochten Nederland, bestaat uit 80 zeer gevarieerde en uitdagende puzzels, quizvragen, foto- en filmopdrachten. Je speelt de quiz op de App, en ronde voor ronde probeer je zo veel mogelijk punten te scoren. Je bepaalt zelf het tempo en tussen de rondes kan je een pauze nemen en zie je de tussenstand. Deze online familie Kerst Quiz 2020 is dan ook ideaal om met elkaar op afstand tegelijk te spelen door een videoverbinding zoals ZOOM, MS TEAMS of GOOGLE MEET.

Speel de online familie Kerstquiz nu met familie(s), vrienden of je eigen gezin. De quiz bevat een mix van vragen en opdrachten voor jong en oud. Zowel de kleinsten als opa en oma kunnen meedoen, dus dat is wel zo gezellig!

Onze negen rondes, 80 opdrachten en ongeveer 1,5-2 uur quiz plezier
 • De eerste ronde zijn 20 algemene meerkeuze vragen in het thema ‘kerst en winter’. Vragen voor kinderen en volwassenen door elkaar.
 • Tijdens de tweede ronde komen er verrassende foto’s van bekende internationale steden en kerstmarkten voorbij. Dit wordt een echte 3D beleving op de App. Weet jij de stad te raden? Ook ga je hier 3 digitale legpuzzels oplossen. Leuk voor de kleintjes!
 • Ronde drie is wat pittiger. Kun jij de juiste match maken? Vijf puzzels met woorden en plaatjes, koppel de juiste aan elkaar. Uiteraard ook hier een mix voor volwassenen en kinderen.
 • Voordat een (vrijblijvende) pauze ingaat, stellen we in ronde vier nog eens 10 meerkeuze vragen, haal jij de maximale score?
 • De App geeft nu de mogelijkheid om een pauze te nemen. Wellicht dus allemaal weer even samen op de online videoverbinding en ervaringen delen en uiteraard de tussenstand bepalen. Nu is het ook tijd voor een borrel en een hapje!
 • Na de pauze zijn er nog 5 rondes te gaan met in totaal 35 opdrachten. Er zijn dus nog maximaal 35 punten te scoren! Waren de 5 pittige puzzels uit ronde  drie nog niet genoeg? Nee tuurlijk niet! Tijdens ronde 5 testen we nogmaals jouw reken en raadsel skills met 8 puzzels.
 • Weet jij het correcte antwoord te geven op 5 verschillende muziekfragmenten in ronde zes? We zijn benieuwd!
 • Hoe zit het met jouw spellingstalent? En weet jij het juiste woord bij het cryptische plaatje te raden? Ronde zeven is een leuke spelling en woordraadsel ronde.
 • In de achtste foto- en memory ronde ga je namen raden van bekende Nederlanders en speel je 2 leuke memory spellen. Wie is hier beter in, de kinderen of de volwassenen?
 • Nog niet genoeg punten gescoord? No worries, de laatste ronde kan het verschil maken. Nog 5 laatste vragen, maar of ze de makkelijkste zijn?

 

Onze overige online quizzen en games zijn o.a.: