Moordspel – teambuilding op App vanaf €3,99 p.p.

19,95

Koop je Moordspel hier en speel op je Smartphone via de App dit spannend spel. Speel met je gezin of met vrienden of neem het op tegen je collega’s in dit spannend Moordspel op unieke App! Het maakt niet uit waar je bent: thuis op de bank of op kantoor, dit spel kan overal gespeelt worden!

Het spel is inclusief  

  • Spannend spel plezier, voor 1 tot 5 personen in een team (jullie onderzoeksteam!)
  • Spelduur circa 60 – 90 minuten en competitie in teams is mogelijk (zie onder).
  • Eenvoudig te spelen op je eigen Smartphone. Onze App download je in de Google Play en iOS App store (dus Android en iPhone vriendelijk). Na de aanschaf ontvang je een QR code en het spel kan beginnen!
  • Nu voor €19,95 per ticket (per team). Speel eventueel met meer personen op de App, en deel de kosten (dus voor €3,99 p.p. is mogelijk)!
  • Corona Tip; Speel in groepjes tegen en met elkaar via bijvoorbeeld ZOOM, Google Meet of MS Teams. Koop meerdere tickets en ga de strijd aan!

Dit Moordspel kan je vanaf 20 personen uitbreiden met borrel pakketten of begeleiding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen: 085 – 130 17 14  of info@funtochten.nl

 

Categorie:

Beschrijving

Speel alleen, met je gezin, vrienden of collega’s dit spannend Moordspel. Of speel in een competitie en koop meer tickets. Kijk wie na afloop de snelste tijd had (en juiste Moordenaar uiteraard) en geef hen een leuke prijs. Hoe? Gewoon door via Skype, WhatsApp, Zoom of Teams met elkaar te videobellen en tegelijk de App te starten.

Ons Moordspel is een spannend en uitdagend  spel bestaande uit diverse (Politie) fragmenten, vragen, opdrachten, puzzels en aanwijzingen. Kruip in de huid van een rechercheur en probeer de moord op te lossen! Bij het goed uitwerken van elke opdracht, ontvang je een aanwijzing. Gaandeweg in dit spel verzamel je steeds meer aanwijzingen en zal je wellicht ontdekken wat er is gebeurd. Wie is of zijn de moordenaar(s), wat is er gebeurd en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen?

Hoe speel je competitie:

  • Bepaal het aantal teams, een team bestaat uit 1 tot 5 deelnemers maximaal (is ons advies).
  • Elk team koopt 1 ticket en download deze op zijn/haar Smartphone in de App Store of Google Play. Een team (gezin / vrienden / collega’s) is fysiek bij elkaar, of speelt wellicht op afstand met ZOOM of MS Teams. De App is eventueel te delen via ZOOM of MS Teams zodat anderen op afstand mee kunnen doen, echter de verantwoording van delen en het functioneren van de App is jullie verantwoording. Als instellingen niet goed staan, wordt bijvoorbeeld het geluid of beeld niet goed gedeeld. Dus let hierop en doe dit als je verstand hebt van videobel instellingen, of koop gewoon 1 ticket per team die fysiek bij elkaar zit.
  • Bepaal een starttijd met alle teams, doe wellicht eerst plenair in een ZOOM of MS Teams meeting een praatje. Start dan het Moordspel op de App en speel!
  • Het team dat de juiste ontknoping heeft in de snelste tijd, wint!