Kinderfeestje Quiz Groep 7 & 8

19,95

Een onvergetelijke verjaardag speel je samen op je smartphone!

Ben je binnenkort jarig en geef je een feestje voor je vriendjes? Boek dan deze Kinderfeestje Quiz speciaal voor groep 7 & 8 kinderen.

Weten jullie alles over wilde dieren en topografie? Zijn jullie vlog talenten en weten jullie hoe je creatieve foto’s kunt maken? Boek dan deze leuke Kinderfeestje Quiz!

Speel samen deze leuke Quiz op de app en ga de strijd met elkaar aan of kijk hoeveel punten je samen kunt verdienen! Je kunt de quiz gemakkelijk met z’n zessen op de app spelen. Of misschien wil je wel 2 teams maken, of speel je wellicht met de hele klas in 3 of 4 teams tegen elkaar. Koop dan dus 2, 3 of 4 tickets. Met een beetje rekenen kost het per persoon niet zo veel, een ticket kost €19,95.

Tijdens de quiz krijg je 31 leuke, moeilijke en grappige opdrachten en vragen. Je kunt in totaal 21 punten verdienen in 21 puzzels en vragen. De 10 andere opdrachten zijn leuke foto en film opdrachten, hier krijg je vanuit de app geen punten voor, maar dat wordt wel lachen! Je speelt de quiz in onze app en bepaalt zelf met welke opdracht je aan de slag gaat.

De quiz duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kinderen uit groep 7 & 8. Is dit nog iets te hoog gegrepen voor je, bekijk dan de kinderfeestjesquiz voor groep 5 & 6. Denk je dat je al meer aan kan, kies dan voor een leuk Moordspel of Slimste mens quiz.

Categorie:

Beschrijving

31 vragen, opdrachten, raadsels en puzzels!

Je downloadt onze app eenvoudig op je eigen smartphone.

Schaf per team (smartphone) één ticket van €19,95 aan in onze webshop, je krijgt daarna de ticket automatisch in je mailbox. Volg de link in de mail op de smartphone waarmee je wilt gaan spelen. De app en het spel starten dan automatisch met downloaden. Je kunt nu beginnen!

Voor meer informatie over onze app, verwijzen we je graag door naar onze ticket informatie.

Onze overige quizzen en games