Kinderfeestje Quiz Groep 5 & 6

19,95

Een onvergetelijke verjaardag!

Ben je binnenkort jarig en geef je een feestje? Boek dan een van onze Kinderfeestjes Quizzen voor groep 5 & 6!

Weten jullie alles over wilde dieren en topografie? Zijn jullie vlog talenten en weten jullie hoe je creatieve foto’s kunt maken? Boek dan een van onze Kinderfeestjes Quizzen!

Speel samen een van onze Kinderfeestjes Quizzen vanaf €4,99 per persoon. Ga de strijd met elkaar aan of kijk hoeveel punten je samen kunt verdienen! Je kunt de quiz gemakkelijk met z’n zessen spelen.

Tijdens de quiz krijg je 31 leuke, moeilijke en grappige opdrachten en vragen. Je kunt in totaal 21 punten verdienen. Je speelt de quiz in onze app en bepaalt zelf met welke opdracht je aan de slag gaat.

De quiz duurt ongeveer een uurtje en is geschikt voor kinderen uit groep 5 & 6. Kun je al iets meer uitdaging aan, bekijk dan de kinderfeestjesquiz voor groep 7 & 8.

Categorie:

Beschrijving

31 vragen, opdrachten, raadsels en puzzels!

Je download onze app eenvoudig op je eigen smartphone en speel de Kinderfeestje Quiz Groep 5 & 6.

Schaf per team of smartphone één ticket van €19,95 aan in onze webshop, je krijgt daarna de tickets automatisch in je mailbox. Volg de link in de mail op de smartphone waarmee je wilt gaan spelen. De app en het spel starten dan automatisch met downloaden. Je kunt nu beginnen!

Voor meer informatie over onze app, verwijzen we je graag door naar onze ticket informatie.

Onze overige quizzen en games