Grote Familie Quiz

19,95

Lockdown? Offline wel, maar niet!

Speel nu met je hele familie en vrienden onze gezellig Grote Familie Quiz. Verbinden, lachen, competitie spelen en genieten. Log met elkaar in op bijvoorbeeld MS Teams, Zoom of Google Meet, laat ieder huishouden op een smartphone onze familie Quiz App downloaden en start samen de leukste Grote Familie Quiz.
Deze quiz is voor jong en oud en bestaat uit 10 verschillende rondes met 110 vragen, puzzels, foto- en film opdrachten. Je smartphone is de quizmaster, er hoeft dus geen (dure) quiz master op afstand mee te doen. Het maakt niet uit waar je bent: thuis op de bank, in een vakantiehuisje of ergens in het buitenland, deze quiz kan overal met en tegen elkaar gespeeld worden!

Het spel is inclusief:

 • QR-code waarmee de Grote Familie Quiz op een smartphone kan worden gedownload
 • Per groepje heb je 1 QR-code nodig, of je besluit uiteraard ieder familielid 1 QR-code (quiz op de App) te geven en speel je individueel (of in duo) tegen elkaar. Maar ook kan je gezellig met je gezin op 1 ticket spelen!
 • Tien rondes met 110 diverse vragen, puzzels, raadsels en leuke foto en film opdrachten. Gemixt voor jong en oud: vanaf 6 jaar tot opa en oma leeftijd.
 • Scores zijn real-time en direct zichtbaar en je kiest zelf na elke ronde of je pauzeert.
 • Alleen beschikbaar in de voertaal Nederlands.
 • Geen (dure) quiz master nodig, je speelt eenvoudig op de App. Via een videoverbinding als MS Teams, Zoom of Google Meet bepaal je samen het tempo en wissel je scores uit.
 • Als je wilt bestellen, lees dan alvast onze ticket informatie pagina.
 • Wij sturen per e-mail zo spoedig mogelijk je QR-code, zie bereikbaarheid en info hier.
Nu voor €20 per Quiz (per groepje) en eenvoudig te koop in deze Webshop (betaling via iDEAL). Speel je dus met 5 vrienden of gezinsleden met elkaar op de App betaal je dus slechts €4 per persoon.
Categorie:

Beschrijving

De Grote Familie Quiz aangeboden door Fun Tochten Nederland, bestaat uit 110 zeer gevarieerde en uitdagende puzzels, quizvragen, foto- en filmopdrachten. Je speelt de quiz op de App, en ronde voor ronde probeer je zo veel mogelijk punten te scoren. Je bepaalt zelf het tempo en tussen de rondes kan je een pauze nemen en zie je de tussenstand. Deze familie Quiz is dan ook ideaal om met elkaar op afstand tegelijk te spelen door een videoverbinding zoals ZOOM, MS TEAMS of GOOGLE MEET.

Speel de Grote Familie Quiz nu met familie(s), vrienden of je eigen gezin. De quiz bevat een mix van vragen en opdrachten voor jong en oud. Zowel de kleinsten als opa en oma kunnen meedoen, dus dat is wel zo gezellig!

Onze negen rondes, 100 opdrachten en ongeveer 2 uur quiz plezier + een BONUS ronde
 • De eerste ronde zijn 20 algemene meerkeuze vragen over geschiedenis, cultuur, wetenschap, sport, etc. Vragen voor kinderen en volwassenen door elkaar.
 • Tijdens de tweede ronde komen er verrassende foto’s van bekende steden voorbij. Dit wordt een echte 3D beleving op de App. Weet jij de stad te raden?
 • Ronde drie is wat pittiger. Kun jij de juiste match maken? Vijf puzzels met woorden en plaatjes, koppel de juiste aan elkaar. Uiteraard ook hier een mix voor volwassenen en kinderen.
 • Voordat een (vrijblijvende) pauze ingaat, stellen we in ronde vier nog eens 20 meerkeuze vragen, en dan meer over het thema van hier en nu. Haal jij de maximale score?
 • De App geeft nu de mogelijkheid om een pauze te nemen. Wellicht dus allemaal weer even samen op de videoverbinding en ervaringen delen en uiteraard de tussenstand bepalen. Nu is het ook tijd voor een borrel en een hapje!
 • Na de pauze zijn er nog 5 rondes te gaan met in totaal 35 opdrachten. Er zijn dus nog maximaal 45 punten te scoren! Waren de 5 pittige puzzels uit ronde drie nog niet genoeg? Nee tuurlijk niet! Tijdens ronde 5 testen we nogmaals jouw reken en raadsel skills met 10 puzzels.
 • Weet jij het correcte antwoord te geven op 5 verschillende muziekfragmenten in ronde zes? We zijn benieuwd!
 • Hoe zit het met jouw spellingstalent? En weet jij het juiste woord bij het cryptische plaatje te raden? Ronde zeven is een leuke spelling en woordraadsel ronde.
 • In de achtste fotoronde ga je namen raden van bekende Nederlanders en objecten. Soms cryptisch. Erg leuk!
 • Nog niet genoeg punten gescoord? No worries, de laatste ronde kan het verschil maken. Nog 10 laatste vragen, filmpjes en memory spellen, maar of ze de makkelijkste zijn? Wie is hier beter in, de kinderen of de volwassenen?
De BONUS ronde

Na 100 opdrachten  vind je je eindscore op de telefoon. Aansluitend volgt de bonus ronde, deze bestaat uit 5 verrassende foto en 5 leuke film opdrachten. Daar wij (de App) gemaakte foto’s en filmpjes niet zien, opslaan en/of kunnen beoordelen, kunnen wij hier ook geen punten voor toekennen. Aan jullie de volgende keuzes;

 1. Sla deze bonus ronde eventueel over en ga (indien je competitie speelt) over naar de prijsuitreiking.
 2. Leuker natuurlijk is deze bonus ronde nog wel te spelen. Althans als je nog zin en tijd hebt. Maak met elkaar 5 te gekke foto’s en 5 unieke filmpjes. Wij hebben 10 verrassende opdrachten voor jou ontwikkeld. De beeldmaterialen worden op je eigen Smartphone opgeslagen en zijn leuk voor later.
 3. Speel je in competitie tegen andere families / vrienden dan kun je met elkaar bepalen om per film en foto 1 punt toe te kennen (max. 10 punten dus). Deel per team alle gemaakte foto’s en filmpjes in de groepsWhatsapp, en laat iemand al deze filmpjes en foto’s beoordelen. Tip voor extra competitie: Geef elk team voor deze bonus ronde (10 opdrachten) maximaal 10 minuten de tijd. Tracht in die tijd dus alle 10 de opdrachten te verwezenlijken. Succes en veel plezier!

Wij wensen je veel plezier!

Onze overige quizzen en games zijn o.a.: