Creative Game – meest creatieve teambuilding spel

19,95

 

Also available in English: Click here fot tickets

 

Creativiteit en omdenken

Ben jij of zijn jullie creatief genoeg? Tracht alleen of met teams zoveel mogelijk van de 60 opdrachten op te lossen binnen de tijd. Vanaf de bank thuis, een vergaderruimte op kantoor of in de kroeg: het maakt niet uit waar je bent. Je zult een flinke dosis creativiteit en oplossingsgerichtheid nodig hebben!

 

Dit spel is inclusief:

  • QR-code waarmee het spel gedownload kan worden op je smartphone.
  • 60 leuke en creatieve opdrachten.
  • Keuze uit Nederlands of Engels.

Dit spel kan speciaal voor jou op maat gemaakt worden en/of laat je ons begeleiding via MS Teams of ZOOM.

Meer invulling eromheen, eigen opdrachten, in het Engels, onze game master erbij of een extra borrelpakket?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen: 085 – 130 17 14  of info@funtochten.nl

 

Categorie:

Beschrijving

Speel met je gezin of met vrienden deze Creative Game. Of speel in een competitie en koop meer tickets. Kijk wie na afloop de meeste opdrachten heeft vervuld en geef hen een leuke prijs. Hoe? Gewoon door via Skype, WhatsApp, Zoom of MS Teams met elkaar te video bellen. Start gezamenlijk de App en vervul zo veel mogelijk opdrachten bijvoorbeeld in 1 of 2 uur tijd. Wie haalt de hoogste score op het einde? Stuur hen wellicht later een leuk prijsje  toe of geef ze een FUN Tochten Cadeaubon.

Totaal 60 Creatieve Opdrachten. Bepaal je eigen tempo en pauzes. De 60 opdrachten zijn zeer divers, dus voor iedereen wat wils… De opdrachten zijn speciaal ontwikkeld voor huis, tuin en keuken omgeving. Wat voor soort opdrachten kun je verwachten:

  • Puzzels en raadsels
  • Gekke foto en video opdrachten
  • Muziek uitdagingen
  • Raad het woord

Je ziet dat je na deze game ook ontzettend veel creativiteit bezit en leuke foto’s en filmpjes hebt. Super leuk ook voor later!! En uiteraard staat privacy voorop, de foto’s / filmpjes worden op eigen Smartphone bewaard (niet in onze database).