Crazy88 Nijmegen

19,95

STADSSPEL NIJMGEN? KLIK HIER.

Je speelt de Crazy88 Nijmegen al vanaf €3 per persoon exclusief btw!

Crazy88 Nijmegen is een gezellig, lachwekkend en uitdagend spel dat geïnspireerd is op populaire TV programma’s en films zoals Hangover, Jackass, Minute to win it en Crazy88 zelf (BNN Programma uit 2008).

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van de 88 opdrachten op je smartphone (via onze App) uit te voeren, meestal binnen een afgesproken tijd. Deze opdrachten voer je in het centrum van de stad uit. Je zult tijdens dit spel een flinke dosis lef, creativiteit en humor nodig hebben!

Crazy88 speel je in een team van 2 – 5 personen. Alles is digitaal op je smartphone, dus het is niet nodig de opdrachten te printen. Geheel dus op je eigen smartphone, super handig zodat je ook flexibel kan bewegen en direct foto’s en filmpjes kan maken. Hieronder leggen we je meer uit over dit SUPER leuke spel Crazy88.

 

Categorie:

Beschrijving

Voor jong en oud, voor bedrijven en particulieren: Fun4All en All4Fun 

 • Even je innerlijke kind loslaten, of samen met anderen wat geks doen. Gewoon omdat het kan en ook gezond is!
 • En even de boel de boel laten en tijd voor wat gekkigheid, dollen, humor en slappe lach! Speel Crazy88 Nijmegen met bijvoorbeeld je bedrijf, afdelingsteam, gezin, vriendengroep of sportteam.
 • Crazy88 is ook super leuk voor vrijgezellengroepen, scholen (leerlingen/studenten) en vriendengroepen.

Hoe werkt het voor 1 team (bijvoorbeeld 1 gezin, 1 afdeling, een klein bedrijf of vriendengroep)

 • Koop het spel via onze Webshop, je ontvangt daarna een activatiemail met unieke QR code van ons. Scan deze QR code met je camera. Het spel en onze App worden dan automatisch gedownload. De code is eenmalig te gebruiken en na download (activatie) 72 uur actief.
 • Speel de Crazy88 Nijmegen bijvoorbeeld in 2 of 3 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), tracht zo veel mogelijk van de 88 opdrachten uit te voeren. Uiteraard kan je ook alle 88 opdrachten uitspelen, je hebt ruim de tijd (72 uur namelijk na activatie). Eventueel voltooi je alle opdrachten in 2 dagen dus.
 • Bij 58 van de 88 opdrachten is er een foto of film moment, leg deze vast en geniet nog jaren erna van de hilarische momenten. Privacy wordt uiteraard gewaarborgd; de gemaakte foto’s en filmpjes worden automatisch opgeslagen in jouw eigen smartphone gallerij (wij bewaren dus ook niets). Deze foto- en video opdrachten worden hierdoor dus verder ook niet beoordeeld en zijn puur als fun element. De overige 30 van de 88 opdrachten bestaan uit vragen en puzzels waarmee je wel punten kunt verdienen!

Hoe werkt het voor meerdere teams (tips voor competitie met tientallen, honderden of duizenden deelnemers)

 • Bepaal vooraf het aantal teams.
 • Bepaal een datum en tijdstip dat je naar Nijmegen gaat om de Crazy88 te spelen.
 • Koop per team 1 ticket via onze Webshop, je ontvangt aansluitend een unieke activatiemail per ticket met daarin een QR code. Stuur de verschillende e-mails naar de teamcaptains.
 • Elk team heeft 1 teamcaptain. Hij of zij scant de de unieke QR code met de camera op de telefoon waarmee onze App en het spel worden gedownload. De code is eenmalig te gebruiken en na download 72 uur actief.
 • Speel het spel bijvoorbeeld in 2 of 3 uur totaal (met desgewenst tussendoor een pauze), en tracht met je team zo veel mogelijk van de 88 opdrachten uit te voeren.
 • Bij 58 van de 88 opdrachten is er een foto of film moment, leg deze vast en geniet nog jaren erna van de hilarische momenten. Privacy wordt uiteraard gewaarborgd; de gemaakte foto’s en filmpjes worden automatisch opgeslagen in jouw eigen smartphone gallerij (wij bewaren dus ook niets). Deze foto- en video opdrachten worden hierdoor dus verder ook niet beoordeeld en zijn puur als fun element. De overige 30 van de 88 opdrachten bestaan uit vragen en puzzels waarmee je wel punten kunt verdienen!
 • De punten voor de vragen/puzzels worden op de app (dus op je eigen smartphone) automatisch geregistreerd.
 • Optioneel maakt elk team een groepsWhatsApp aan waarin alle foto- en video-opdrachten worden gedeeld. Jullie kunnen zelf een jury aanstellen die de foto’s en video’s beoordeelt voor extra bonuspunten naast de punten die verdiend kunnen worden met de vragen en puzzels.
 • Het team met de meest punten wint!  TIP: Verstrek de winnaars een leuk prijsje.**

Wat het je nodig

 • In ieder geval per Crazy88 game 1 QR code per team.
 • Voor elk team 1 smartphone met minimaal besturingssysteem Android 9 of iOS 12 (dit hebben de meeste smartphones tegenwoordig wel).
 • Als je met meer mensen in een team speelt (meestal het geval) van hen ook hun smartphones om foto’s en filmpjes mee te maken.
 • En natuurlijk een flinke dosis humor, lef en creativiteit!

** Extra service

Vanaf 30 personen en meer bestaat er de mogelijkheid om onze begeleiding in te huren op locatie tegen een meerprijs. Wij verzorgen dan de introductie en uitleg, het verstrekken van de tickets, teamindeling, de beoordeling van de foto’s en video’s en een prijsuitreiking. Vul hiervoor ons contactformulier in.