autopuzzeltocht Amsterdam

Auto Fun Tocht Amsterdam

05/06/2020 - 09/02/2024 16:20 Amsterdam

Coronaproof en 365 dagen per jaar te rijden (Auto Fun Tocht Amsterdam)

De Auto Fun Tocht Amsterdam is het leukste coronaproof uitje dat je 365 dagen per jaar kunt doen! Op regenachtige dagen zit je heerlijk droog en op snikhete dagen is het goed vertoeven met airco in de auto. De auto puzzeltocht is op mooie dagen ook prima te combineren met een picknick in een park of het bos, dus maak er een gezellig dagje uit van!

Henri: “Wij zaten met de kinderen op een recreatiepark en het zou de hele dag regenen. Na een beetje surfen kwam ik op Fun Tochten Nederland uit en bleken zij leuke auto puzzeltochten in de regio te verkopen. Na de betaling werd het ticket al binnen 1 uur geleverd. Super tocht gehad met de kids, met leuke opdrachten en onvergetelijke foto’s voor later”.

Wat kan ik verwachten?

Deze Fun Tocht speelt zich geheel af op een App en hebben wij op maat in de betreffende stad en omgeving ontwikkeld en getest. In de auto volg je de aanwijzingen op je smartphone. Gedurende 2,5 tot 3 uur ontdek je boeiende en interessante feiten en weetjes over je omgeving en ga je de uitdaging aan met allerlei opdrachten. Onderweg moet je namelijk 40 vragen en diverse soorten puzzels oplossen en daarnaast ga je 10 leuke (eigen) foto’s en filmpjes maken. Er zit vast en zeker een toffe foto bij als unieke herinnering voor later!

Voor alle vragen en puzzels geldt: wanneer jij op start drukt zal een tijdslimiet ingaan (van bijvoorbeeld 60 seconden) dit is om het spannend te houden, want wie behaalt de hoogste totaalscore onder alle groepen die deze tocht rijden?

Onderweg zijn er verschillende stops mogelijk, de tocht duurt dan uiteraard langer dan 2,5 uur. Wij hebben de route zo gepland dat je langs cafeetjes, restaurants, Mc Donald’s en/of cafetaria’s rijdt. Ook is wellicht een museum stop, picknick of wandeling in een park of bos te integreren. Jij bepaalt je route en de invulling van je dag!

Koop een Fun Tocht voor 1 auto of meerdere auto’s (tegelijk)

Je rijdt met eigen auto de 40-45 kilometer tocht af. Je hebt per auto minimaal 2 deelnemers nodig, een chauffeur en een navigator die de route doorgeeft. Zodra er een opdracht of vraag op je scherm komt, kan de navigator deze oplezen en volbrengen met hulp van de chauffeur. Voor gezinnen, families en andere groepen die met 3 of meer personen in de auto stappen, verdeel je de rollen en geef je de Smartphone (App) door. Het is overigens dan ook toegestaan (en nuttig) om extra smartphones in te zetten voor het oplossen van vragen!

In het kader van de anderhalvemeter afstand kunnen bedrijven, teams en andere groepen die deze regel in acht moeten nemen met meerdere auto’s de tocht rijden of  een grote auto of busje gebruiken (of huren) waarin voldoende afstand kan worden bewaard. Ben je voor je groep meer op zoek naar maatwerk, huur van voertuigen, teambuilding, restaurant bezoek en competitie? Boek dan een bronzen, zilveren of gouden Groeps Fun Tocht bij ons.

Opties

  • Je kunt kiezen voor een tocht voor volwassenen of een tocht voor kinderen (dus met kindervragen en -puzzels).
  • Je kunt kiezen voor een open (vertrek vanaf elk punt) of gesloten route (vertrek / einde op vast punt).

Tip: vind je speurtochten / puzzeltochten leuk? Kies dan voor de gesloten route. Op je App zie je dan maar 1 opdrachtpunt per keer. Je rijdt hier naartoe, vervult de opdracht en aansluitend zie je een nieuw opdrachtpunt in je App. Je route is dan een verrassing!

Wanneer kan je rijden? Er staat een releasedatum bij de tocht die ik wil rijden

Staat er een releasedatum bij de tocht, dan kun je helaas pas vanaf die datum de tocht doen. Uiteraard kun je al wel een ticket met korting kopen. Houd er rekening mee dat tickets straks niet meer tegen korting verkrijgbaar zijn (nogmaals de tickets zijn 365 dagen geldig na aanschaf). Zodra je betaald hebt, en de auto puzzeltocht is vrijgegeven, zullen wij binnen 24 uur je ticket per e-mail of SMS sturen. Op dit moment sturen wij alleen tickets van maandag t/m vrijdag, wil je op zaterdag of zondag rijden, dan moet je uiterlijk donderdagavond betalen!

En, hebben we gewonnen?

Meld je na afloop aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats je leukste foto van de tocht erbij. Elke maand trekken wij een winnaar en deze krijgt een toffe prijs van ons!

Voor alle overige vragen bekijk ook onze FAQ pagina. Namens Relactive Events Fun Tochten Nederland wensen wij jullie alvast een leuke tocht toe!

Bekijk hier opties voor andere tochten.