Workshop Ken je Collega

Wij bieden landelijk een leuke en hilarische Fun Workshop Ken je collage aan en/of een meer serieuze workshop ken je collega.

De Ken je Collega Fun Editie is een leuke creatieve en interactieve workshop, boordevol opdrachten en natuurlijk ook met wat diepgang. Wij gaan niet de psycholoog of P&O-manager uithangen, maar dagen jullie uit in verschillende thema’s en (team)opdrachten. Hierbij zullen wij het Enneagram model erbij betrekken, dat wil zeggen dat de verschillende negen persoonlijkheidstypen de revue passeren. De fun editie bestaat dus uit een aantal leuke team en individuele opdrachten. Ga in teams of individueel aan de slag en leer je collega op een andere manier beter kennen! Het gaat bijvoorbeeld over opdrachten en inzichten als: communicatie, vertrouwen, leiderschap, samenwerken, eerste indruk, mentale kwesties en presentatie. Afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbare tijd stellen wij een optimaal programma samen. Na afloop weet u gegarandeerd meer over uw collega’s!

De wat meer serieuze Ken je Collega workshop is een leuke creatieve en interactieve workshop, boordevol opdrachten en diepgang. Hierbij staat tevens het Enneagram model centraal, maar wordt er dieper op ingegaan tijdens deze workshop. Ontdek welk type je bent en doorzie wat je doet, waarom je het doet en wat dat betekent voor je collega’s. In deze workshop krijg je samen met je collega’s helder welk karaktertype je laat zien in het werk. Help elkaar door feedback te geven en krijg mooie en soms misschien confronterende inzichten. Deze inzichten helpen jullie om het gedrag van elkaar beter te begrijpen.

Anderhalvemeter workshop: Deze workshop hebben wij afgelopen 10 jaar veelvuldig aan opdrachtgevers verzorgd. Wij realiseren ons dat sommige opdrachten niet meer gedaan kunnen worden, omdat men dan te dicht bij elkaar staat of zit. Wij hebben inmiddels aanpassingen verricht zodat deze workshop coronaproof verzorgd kan worden. Hierbij verzoeken wij u om elke deelnemer te laten voorzien van een Smartphone, waarop onze App wordt geïnstalleerd.

 

Landelijk programma

 • Wij inspecteren vooraf de locatie, maken eventueel de tafels schoon en plaatsen deze op 1,5 meter afstand
 • Bij goed weer gaan we wat ons betreft naar buiten (grasveld, bos)
 • Ontvangst van de deelnemers
 • Uitleg workshop en op gepaste afstand aan de slag
 • Optie na afloop: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Duur van de workshop is op maat en klantgericht, en kan tussen de 1 tot 3 uur duren (mede afhankelijk van de grootte van de groep)

Prijzen exclusief 21% btw

Boek een workshop ken je college (de serieuze of fun editie) + trainer(s) t/m 20 personen voor €750
Elke deelnemer extra a €35

 • Vraag te allen tijde een offerte aan, dan kunnen wij in overleg met u treden over de locatie en faciliteiten. Prijs is exclusief locatie (ruimte)huur, wifi, telefoons, presentatiescherm, stoelen en tafels. Deze kunnen wij beiden wel tegen meerprijs regelen.
 • Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam *

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Gewenste datum *

  Gewenste locatie *

  Aantal Deelnemers *

  Voertaal *

  NLENG

  Uw vraag *

  Hoe heeft u ons gevonden?