Fun Curling Workshop

Wie kent Curling ondertussen niet, ‘wij’ gingen bijna naar de officiële Olympische wintersport. In onze Fun Curling Workshop hebben wij dit spel voor jullie nagebootst! Schuif de steen in het huis, veeg met je bezem de steen verder door, speel tactisch en win!

Deze workshop heeft een ontspannen, ludiek en fun karakter waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. Na de theorie, leren we je eerst de basistechniek van het curling en gaan hiermee oefenen. Daarna zal een leuke competitie tussen teams gehouden gaan worden. We zullen een gezellig wisselprogramma op één of meer banen verzorgen, waarbij we in teams afwisselend wedstrijden spelen. Het is dus aan jullie team om de juiste tactiek te bepalen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen!

Coronaproof? Het ligt natuurlijk aan de grootte van de ijsbaan, beschikbare materialen en uw groepsgrootte. Maar in geval we twee curling banen op een ijsbaan kunnen genereren en kleine teams van 5 personen maken, dan is deze workshop sowieso t/m 20 personen te verzorgen. Is er ruimte voor een extra baan (niet overal mogelijk), dan kunnen we t/m 30 personen de Curling verzorgen. Grotere groepen in overleg. Elk team bestaat dus uit maximaal 5 spelers, waarvan de rolverdeling in roulatie wordt; 2 stenen duwers (schuivers), 2 vegers, 1 captain bij het huis. Met goede afspraken houden de teamleden 1,5 meter afstand van elkaar. Het team dat niet aan de beurt is, wacht aan de zijkant. We schuiven en vegen om beurten.

 

 

Landelijk programma

 • Ontvangst bij de ijsbaan
 • Optie: drankje, lunchbuffet vooraf (kunnen wij voor u reserveren desgewenst)
 • Uitleg en teamindeling
 • Start van de workshop
 • Prijsuitreiking
 • Optie: eventueel onderdeel van een wissel / keuze programma
 • Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Onze workshops fun curling verzorgen wij in heel Nederland (op verschillende ijsbanen).  Duur workshop is circa 1,5 uur, waarvan 1 uur op het ijs.

Prijzen exclusief 9% btw

Boek een workshops Fun Curling + alle genoemde organisatie + materialen en begeleiding t/m 20 personen vanaf €650
Elke persoon extra a €32,50

 • Vraag te allen tijde een offerte aan, dan kunnen wij in overleg met u treden over de locatie en beschikbaarheid.
 • De prijs is inclusief professionele begeleiding (NL of ENG), organisatie en uitvoering.
 • Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam *

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Gewenste datum *

  Gewenste locatie *

  Aantal Deelnemers *

  Voertaal *

  NLENG

  Uw vraag *

  Hoe heeft u ons gevonden?