Anderhalvemeter groepsuitjes, coronaproof uitjes en acht unieke online App teambuilding activiteiten vanaf €5 inclusief btw per persoon (de goedkoopste!)

Boek hier de beste 1,5 meter groepsuitjes en online teambuilding in heel Nederland. Er is een ruime keuze uit indoor en outdoor activiteiten, tours, workshops en online games via de App. We gaan gezellig de natuur of stad in of wij komen bij u op kantoor, thuis of in een vergaderruimte (al dan niet via de App).

  • Binnen de online teambuilding hebben we keuze uit 4 leuke producten, van quiz ragen tot diverse (team)opdrachten games. Alle 4 de producten worden via onze een unieke App afgespeeld, dus online en duurzaam via je Smartphone en niet via papieren versie (zoals bij de meeste aanbieders). Je koopt tickets eenvoudig via de webshop en je speelt al een teamspel via de App vanaf €5 per persoon!
  • Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij meerdere leuke coronaproof 1,5 meter uitjes samengesteld. Met ruim 10 jaar ervaring kunt u kiezen uit maatwerk en persoonlijke service. Vindt hieronder de verschillende mogelijkheden!

Mail/bel ons voor uitgebreid advies over leuke online teambuilding en andere uitjes. Wij zijn bereikbaar via info@funtochten.nl en op 085-1301714.

Online teambuilding op unieke App, vanaf €5 per persoon mogelijk

We hebben vier top online teambuilding spellen ontwikkeld voor slechts €20 inclusief btw per download. Een online Pubquiz, Kerstquiz of online Crazy88 of Creative Game. Speel eventueel met 2, 3 of 4 personen op de App en deel de kosten, oftewel is slechts €5 per persoon mogelijk! Jullie bepalen de speeltijd en datum, schakel eventueel met elkaar een online videobel in zoals met Skype, WhatsApp, Zoom of Teams en maak er een gezellige middag of avond van! Deze online teambuilding games zijn ook te koop als cadeaubon!

Online Pub Quiz
100 vragen & puzzels op de App!

Online Crazy88
88 Te Gekke opdrachten op de App!

 

Online Moordspel
Spannend Moordspel op App
60-90 minuten speelplezier

 

Online Creative Game
60 creatieve opdrachten op de App

 

Online Kerstquiz
App quiz met 100 vragen/puzzels

 

De Quarantaine Teambuilding Game
Fun App Quiz met 60 diverse opdrachten

 

De Holland Quiz
App Quiz met 100 typisch Holland vragen en puzzels

 

De Slimste Mens
App Quiz met 60 pittige vragen en puzzels

 

Borrel pakketten erbij

Een gezellige VrijMiBo of gewoon een leuk presentje voor je collega’s? Koop bij ons een borrelpakket met lekkere hapjes en drankjes. Wij voegen er een cadeaubon in of een ticket voor een online quiz of game of specifieke FUN tocht. Wij leveren maatwerk en additioneel met extra relatiegeschenken!

Anderhalvemeter workshops en andere leuke groepsuitjes vanaf 20 personen

Wij opereren sinds 2010 in de uitjes markt en zullen ons in deze coronatijd moeten aanpassen. Dit geldt voor ons en uiteraard ook voor jullie, waarbij veiligheid en gezondheid voorop staat. Met name zijn al onze Fun tochten als anderhalvemeter uitje uitermate geschikt, maar ook een aantal coronaproof workshops en tours kan door ons verzorgd worden in de 1,5 meter maatschappij. Deze presenteren wij graag hieronder. De genoemde workshops en activiteiten zijn in heel Nederland en vanaf 20 personen bij ons te boeken!

IJs Sculpturen
indoor en outdoor te boeken

Ken je Collega
Enneagram model

Streetgolf
City Golf exclusief

MVO zwerfafval Challenge
Duurzaam & Interactief met iPads

Zand Sculpturen
Op elk recreatieplas en strand

Yoga – Meditatie
Indoor & Outdoor

Mountainbike beleving
Incl. huur en begeleiding

Fun Curling
Op ruim 10 ijsbanen

Online Quiz met quizmaster
100 vragen & puzzels!

Online Crazy88 met game master
88 Te Gekke Opdrachten!

 

Segway Beleving Tocht
Incl. huur en begeleiding

 

E-scooter of Solex Tour
Incl. huur en begeleiding