Anderhalvemeter groepsuitjes, online teambuilding en overige coronaproof uitjes.

Boek hier de beste 1,5 meter uitjes en online teambuilding in heel Nederland. Keuze uit indoor en outdoor activiteiten, tours, workshops en online games. In de natuur, in een stad of bij u op kantoor of vergaderruimte.  Voor groepen vanaf 20 personen hebben wij meerdere leuke coronaproof uitjes samengesteld. Met ruim 10 jaar ervaring kunt u kiezen uit maatwerk en persoonlijke service. Mail/bel ons voor uitgebreid advies over leuke online teambuilding en andere uitjes. Wij zijn bereikbaar via info@funtochten.nl en op 085-1301714.help de evenementenbranche

Online teambuilding in Crazy88 of Quiz op unieke App, vanaf €5 per persoon mogelijk

We hebben twee top online teambuilding spellen ontwikkeld voor slechts €20 inclusief btw per download. Een online Pubquiz of online Crazy88 Game. Speel eventueel met 2, 3 of 4 personen op de App en deel de kosten, oftewel is slechts €5 per persoon mogelijk! Jullie bepalen de speeltijd en datum, schakel eventueel met elkaar een online videobel in zoals met Skype, WhatsApp, Zoom of Teams en maak er een gezellige middag of avond van! Deze online teambuilding games zijn ook te koop als cadeaubon!

 1. Crazy88 online: Ideaal als teambuilding met vrienden, personeel en familie en geheel online. Vervul 88 opdrachten thuis, op kantoor of je vakantie adres. Deel, lach en geniet!
 2. Pub Quiz online: Speel onze pub quiz thuis, in een kroeg, op kantoor of de camping. Er volgen 9 rondes met in totaal 100 vragen, puzzels, raadsels en veel meer. Wie is de slimste? 

Jij bepaalt zelf de dag en start tijdstip en het spel duurt circa 1,5 tot 3 uur (wat jij wilt). Speel alleen of in een klein team en dan eventueel met enkele of honderden teams tegelijk! Het spel speelt zicht af op onze unieke App, eenvoudig te downloaden in de App store of Google Play en te kopen via onze webshop. Klik op de foto of op de 2 regels voor meer informatie.

Borrel pakketten en meer

Een gezellige VrijMiBo of gewoon een leuk presentje voor je collega’s? Koop bij ons een borrelpakket met lekkere hapjes en drankjes. Wij voegen er een cadeaubon in of een ticket voor een online Quiz, online Crazy88 of specifieke FUN tocht. Wij leveren maatwerk en additioneel met extra relatiegeschenken!

Anderhalvemeter workshops en andere leuke uitjes vanaf 20 personen

Wij opereren sinds 2010 in de uitjes markt en zullen ons in deze coronatijd moeten aanpassen. Dit geldt voor ons en uiteraard ook voor jullie, waarbij veiligheid en gezondheid voorop staat. Met name zijn al onze Fun tochten als anderhalvemeter uitje uitermate geschikt, maar ook een aantal coronaproof workshops kan door ons verzorgd worden in de 1,5 meter maatschappij. Deze presenteren wij graag hieronder. De genoemde workshops en activiteiten zijn in heel Nederland en vanaf 20 personen bij ons te boeken!

IJs Sculpturen
indoor en outdoor te boeken

Ken je Collega
Enneagram model

Streetgolf
City Golf exclusief

MVO zwerfafval Challenge
Duurzaam & Interactief met iPads

Zand Sculpturen
Op elk recreatieplas en strand

Yoga – Meditatie
Indoor & Outdoor

Mountainbike beleving
Incl. huur en begeleiding

Fun Curling
Op ruim 10 ijsbanen

Online Pub Quiz
100 vragen & puzzels!

Online Crazy88
88 Te Gekke Opdrachten!

 

Segway Beleving Tocht
Incl. huur en begeleiding

 

E-scooter of Solex Tour
Incl. huur en begeleiding

 

RIVM maatregelen en coronaproof uitjes

Wij hebben al onze fun tochten en workshops coronaproof ontwikkeld naar een anderhalvemetermaatschappij en dus naar 1,5 meter groepsuitjes. Mochten hier vragen over zijn, kan je ons altijd bellen of mailen. Houd verder de RIVM maatregelen in acht. De COVID-19 klachten die veel voorkomen zijn:

 • Koorts
 • Luchtwegklachten zoals hoesten
 • Verkoudheid
 • Niezen
 • Kortademigheid

Belangrijk: als je verkoudheidsklachten met koorts hebt en/of benauwdheid, moet iedereen in het huishouden thuisblijven. Je kan dan ook niet mee op een groepsuitje. Verdere maatregelen om verspreiding te voorkomen tijdens onze fun tochten, activiteiten en workshops zijn;

 • Was vaak je handen.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen.
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
 • Wij zorgen dat onze materialen en voertuigen vooraf schoon worden gemaakt.

op elke locatie

digitaal (no paper)

iOS & Andriod friendly

100% fun alle leeftijden

24/7 uitvoerbaar