Maatwerk Groeps Fun Tocht – Pakket Brons

Uitleg

Met het bronzen pakket kies je uit 1 van onze steden van de Fiets Fun Tochten en ga je bijvoorbeeld op pad met onze e-scooters, steppen, tandems of fietsen.  Je betaalt dan per groepje een ticket plus huur van een voertuig plus eventueel een georganiseerde stop erbij.

Prijzen huur voertuigen

Voor de te huren voertuigen kunt u kiezen uit de onderstaande tabel (dit zijn vanaf prijzen):

VoertuigPrijs excl. btw
Stadsfiets€10
e-bike€25
Tandems€22,50
Steps€10
Solexen€40
E-scooters€55

Onze condities zijn:

 • Genoemde prijzen is de vanaf prijs voor de duur van 3 uur. Voor sommige (vooral toeristische) steden geldt een kleine meerprijs (nooit meer dan 20%). Voor langere huurtijden of huren in het weekend geldt een toeslag. Vraag een offerte op.
 • Je reserveert minimaal 20 stuks van 1 soort. Dus wel 25 e-scooters, maar niet 15 e-scooters en 10 fietsen. Dus wel 22 fietsen en 25 steppen of 20 tandems en 80 steppen. Leveren van meerdere soorten door elkaar is dus mogelijk; 25 personen op een e-bike en 25 personen op een 2-scooter.
 • In geval je met minder dan 20 personen bent, betaal je voor 20 stuks.
 • Wij leveren in alle steden conform het overzicht in de fiets puzzel tocht steden. Voor overige steden en locaties, zie meerprijs pakket platina.
 • Start- en eindlocatie liggen in diverse steden ‘vast’, meestal dan in de buurt van centraal station. Optioneel leveren wij de tweewielers op locatie, en is het mogelijk om elders op te halen. Prijs voor transportkosten, lossen van de tweewielers en later weer laden is in overleg. Prijs afhankelijk van tijdsduur huur, aantallen, 1 los/laad locatie of een andere laad locatie en wel of geen standby service en hosting. Additioneel gaat begeleiding van ons mee op pad tegen toeslag.
 • Prijs o.b.v. beschikbaarheid, vraag te allen tijde voor jouw specifieke datum en locatie een optie aan.
 • Prijs is inclusief wettelijke WA verzekering van de voertuigen. U zorgt zelf voor passende (persoonlijke) verzekeringen onderweg en eventueel schade en/of diefstal van voertuigen.

Prijzen optionele uitbreidingen (georganiseerde stops)

Voor georganiseerde stops kun je kiezen uit de onderstaande tabel. Laat je in een stad verrassen door 3 leuke teambuilding activiteiten die verzorgd worden door onze begeleiding. Of sla een (soft)balletje in onze originele streetgolf (5 holes) of sla met onze klompen de bal weg in een leuke boerengolf (5 holes). Wij stemmen vooraf het programma met jullie af, een teambuilding of golf duurt elk circa 15 minuten. Uiteraard is het ook mogelijk tegen reserveringskosten om via ons je borrel, diner, museum of lunch te boeken. Voor u derhalve 1 aanspreekpunt en 1 crediteur. De onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen exclusief 21% btw.

StopPrijs excl. btw
Teambuilding€5
Streetgolf€5
Boerengolf€5
Museum ticketvanaf €10 (exclusief evt. gids)
Terras reservering€25 + kosten afname
Restaurant reservering€25 + kosten afname

Onze condities zijn:

 • Je reserveert voor minimaal 20 personen bij ons. In geval je met minder dan 20 personen bent, betaal je voor 20.
 • De stops worden georganiseerd in één van de 30 door ons ontwikkelde steden. Voor overige steden en gebieden, zie dan allereerst pakket Platina.
 • Prijs is afhankelijk van beschikbaarheid, groepsgrootte en datum. Vraag te allen tijde voor jouw specifieke stad en datum een offerte op.
 • Uiterlijk 2 weken vooraf dienen wij het definitief aantal personen te vernemen, inclusief eventueel dieetwensen. No show wordt doorbelast.

Plus prijs van de Fun Tocht tickets (op factuur)

Naast bovenstaande twee opties betaal je dus nog voor je fun tochten tickets.

 • Je reserveert per voertuig of groepje 1 ticket. De prijs bedraagt €16,50 exclusief btw per ticket. Wij sturen hiervoor ook een factuur, inclusief de huur van voertuigen en uitbreidingen en is dan ook inclusief debiteuren aanmaak en administratiekosten. Betaling via creditcard is ook mogelijk en verzorgen wij via Mollie.com tegen 3% toeslag.
 • Op een tweewieler of tandem betaal je dus 1 credit (met 40 personen op tandems dus wellicht 20 tickets nodig) of je besluit om groepjes van 3 of 4 tweewielers bij elkaar te laten (snor)fietsen, dan heb je dus ook minder tickets nodig.
 • Jullie regelen geschikte smartphones, hopelijk goed weer en veel zin! Zie ook onze FAQ pagina.

Meerprijzen:

 • De voertuigen zijn nog niet uitgerust met fietsstuur GSM houders. Of u neemt voor uw GSM een fietsstuur houder mee, of wij regelen (verhuren) deze voor €5 per voertuig extra. Als u met een groepje van 4 personen 1 ticket gebruikt, kost dit dus ook maar €1,25 per persoon. Uiteraard is deze fietsstuur GSM houder niet verplicht, je kunt ook stoppen om op de GSM te kijken en verder te navigeren.
 • Picknick manden, in overleg
 • Rugzakjes met lekkers, in overleg
 • Horeca, musea en teambuilding stops, in overleg
 • Begeleiding op locatie op aanvraag.

Brons pakket aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Welk voertuig wil je huren?

  Soort tocht *

  Een tocht met

  Wensen en/of georganiseerde stops

  Hoe heb je ons gevonden?