Ben je op zoek naar een uniek en leuk bedrijfsuitje of originele activiteit tijdens de anderhalvemeter samenleving?

 

Wij hebben een fantastisch aanbod voor je! Opererend in heel Nederland zijn wij het meest duurzame evenementenbureau met het breedste aanbod. Kies in het menu een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teambuilding activiteit die je zoekt of mail/bel ons voor uitgebreid advies over leuke opties. Wij zijn bereikbaar via info@relactive-events.nl en op +31(0)85-130714. Alle uitjes zijn zorgvuldig voor jou geselecteerd, we putten uit 10 jaar ervaring. Kies uit het grootste aanbod aan autopuzzeltochten, fiets tours, stadswandel Fun tochten en andere corornaproof uitjes.

Kies voor een bedrijfsuitje of originele activiteit bij Fun Tochten Nederland

 • Coronaproof, download de App op je eigen Smartphone (per deelnemer of in kleine groepjes)
 • Unieke App voor talrijke tochten in heel Nederland en daarbuiten…op maat te maken
 • Vragen, 6 soorten puzzels (minigames) en/of foto- en filmopdrachten van inhoudelijk en formeel tot fun en informeel
 • Thema keuzes als Architectuur, MVO en Natuur tot aan Fauna, Teambuilding en Cultuur
 • 24/7 uitvoerbaar te voet, per tweewieler of vierwieler (elke afstand en duur)
 • Op elke gewenste indoor en outdoor locatie mogelijk
 • Innovatief met QR codes, AR, Bluetooth, iBeacon. Alle talen mogelijk.

NIEUW Fun Tocht op de App

Download onze App op je smartphone. Kies uit één van de 25 steden en boek een Fun Tocht per auto, fiets of te voet.

Top 3 Outdoor bedrijfsuitjes

Top 3 Indoor bedrijfsuitjes

Top 3 Must do evenementen

Segway Eindhoven

Tochten

Stadstour Eindhoven

Tours

City Challenge

Feest

quiz-eindhoven

Quizzen

Teambuilding

Winterse Uitjes 

Evenementen

De 10 zekerheden van Fun Tochten Nederland & Relactive Events

 1. Ervaren: wij zijn sinds 2010 in de Nederlandse en internationale evenementen markt actief. Wij zijn in de winter bijvoorbeeld op ruim 15 ijsbanen en sneeuwbanen te vinden en in de zomer in vele steden, badplaatsen en recreatiegebieden in Nederland maar ook daarbuiten.
 2. Breed aanbod: wij hebben een uniek en onderscheidend aanbod, voor elk budget, seizoen en doelgroep. Of het nu om 5, 50 of meer dan 500 gasten gaat, wij organiseren het. Tijdens COVID-19 zijn de autopuzzeltochten ook in de winter te boeken.
 3. Maatwerk: wij streven naar een optimale invulling van jouw evenement en geven een passend advies bij je budget en wensen. Ook bieden wij adviezen aangaande locaties, transport, vergader- en/of cateringwensen. Ook denken wij mee in het kader van de WKR, verzekeringen, annuleringen en alles wat bij een event komt kijken.
 4. Slecht weer garantie: bij ons heb je slecht-weer-garantie. Boek je een buitenactiviteit en zijn de voorspellingen slecht? In overleg bieden wij een vervangende binnenactiviteit of boeken wij kosteloos om, zodat je event niet letterlijk in het water valt.
 5. Full service: wij hebben veel producten in eigen huis en organiseren en voeren je event van A-Z uit. Ons kantoor, personeel, gidsen, trainers en instructeurs staan 24/7 voor je klaar en we werken samen met betrouwbare en uitstekende partners.
 6. Betrouwbaar en veilig: al vele bedrijven en groepen zijn je voorgegaan, zoals je kunt zien aan de vele referenties. Bij onze activiteiten staat veiligheid centraal: ons personeel wordt jaarlijks intern opgeleid en is in het bezit van een BHV/EHBO diploma. Tijdens COVID-19 houden we 1,5 meter afstand!
 7. Transparant: Wij bieden onze producten en faciliteiten aan tegen transparante prijzen. Je krijgt een offerte op maat en je kunt kiezen voor één aanspreekpunt en één factuuradres.
 8. Duurzaam en sociaal:  wij hebben ook aanbod onder ons groene label Duurzaam Bedrijfsuitje, voorzien van een duurzaam keurmerk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en MVO Nederland partner. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen zoals Alpe d’Huzes, KWF, Natuur Monumenten, Kankerbestrijding en het WNF.
 9. Vernieuwend: we blijven ons aanbod aan teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes en groepsuitjes continu vernieuwen.
 10. International: And of course we will help you in English. We know how to provide the best experience and our guides are the best in the event business. Check also Meetings Incentives