Boek hier jouw puzzeltocht of stadsspel in Amsterdam

Kies hier je fiets, wandel of auto puzzeltocht in Amsterdam. Naast een leuke tocht, is er ook een gezellig stadsspel Amsterdam te boeken en hebben wij een aantal toffe online app games beschikbaar zoals een moordspel of quiz. Dit is jouw online teambuilding activiteiten platform met ruim 250 producten op de app voor jong en oud, vrienden, familie en collega's en uiteraard coronaproof. En dat vanaf slechts €3,99 inclusief btw per persoon!  Bestel eenvoudig in onze webshop, ontvang direct je ticket(s) in je mailbox en downloadt de app en tocht of game op je smartphone. Alvast veel plezier!

Fun Tochten Amsterdam Volwassenen

Hieronder vind je alle Fun Tochten in Amsterdam voor volwassenen. Plaats het aantal tickets in je winkelmand, vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en je ontvangt je ticket(s) in je mailbox. Alvast veel plezier!

Fun Tochten Amsterdam- Kinderen/Familie

Hieronder vind je alle Fun Tochten in Amsterdam voor kinderen. Deze tocht is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar. Kinderen van verschillende leeftijden? Kies voor een volwassenentocht. Na aanschaf kun je een PDF met 20 extra kindervragen downloaden van onze website.

Online Fun Games

Sluit de dag af met een van onze Online Fun Games! Speel op een ticket met 2 tot 5 personen op de app en deel de kosten, oftewel is slechts €3,99 per persoon mogelijk! Jullie bepalen de groepsgrootte, speeltijd en datum.

online gezin kerstquiz

Online Kerstquiz
Een unieke quiz op app met 100 vragen

Kinderfeestje Quiz

Kinderfeestje Quiz
Leuke opdrachten op app voor groep 5 en 6

Kinderfeestje Quiz
Leuke opdrachten op app voor groep 7 en 8

Fun Tochten In De Buurt

Nederland kent vele mooie en bijzondere plekken, ook in de omgeving Amsterdam. Kies hieronder voor een van de Fun Tochten in de omgeving van Amsterdam. Ontdek Nederland samen coronaproof met behulp van onze app!