Boek hier jouw puzzeltocht of stadsspel in Alkmaar

Kies hier je fiets, wandel of auto puzzeltocht in Alkmaar. Naast een leuke tocht, is er ook een gezellig stadsspel Alkmaar te boeken en hebben wij een aantal toffe online app games beschikbaar zoals een moordspel of quiz. Dit is jouw online teambuilding activiteiten platform met ruim 250 producten op de app voor jong en oud, vrienden, familie en collega's en uiteraard coronaproof. En dat vanaf slechts €3,99 inclusief btw per persoon!  Bestel eenvoudig in onze webshop, ontvang direct je ticket(s) in je mailbox en downloadt de app en tocht of game op je smartphone. Alvast veel plezier!

Fun Tochten Alkmaar Volwassenen

Hieronder vind je alle Fun Tochten in Alkmaar voor volwassenen. Plaats het aantal tickets in je winkelmand, vul vervolgens je gegevens in, betaal via iDEAL en je ontvangt je ticket(s) in je mailbox. Alvast veel plezier!

Fun Tochten Alkmaar Kinderen/ Familie

Hieronder vind je alle Fun Tochten in Alkmaar voor kinderen. Deze tocht is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar. Kinderen van verschillende leeftijden? Kies voor een volwassenentocht. Na aanschaf kun je een PDF met 20 extra kindervragen downloaden van onze website.

Online Fun Games

Sluit de dag af met een van onze Online Fun Games! Speel op een ticket met 2 tot 5 personen op de app en deel de kosten, oftewel is slechts €3,99 per persoon mogelijk! Jullie bepalen de groepsgrootte, speeltijd en datum.

Online Pubquiz
100 vragen & puzzels op de app!
(Also available in English)

online moordspel

Online Moordspel
Spannend Moordspel op de app,
60-90 minuten speelplezier

Online Crazy88
88 Te Gekke opdrachten op de App!
> also available in English

Fun Tochten in de buurt

Nederland kent vele mooie en bijzondere plekken, ook in de omgeving Alkmaar. Kies hieronder voor een van de Fun Tochten in de omgeving van Alkmaar. Ontdek Nederland samen coronaproof met behulp van onze app!