MVO Zwerfafval Challenge

Voor hetzelfde gemak gooien wij het in de zak! Landelijk verzorgen wij als sinds 2013 MVO zwerfafval acties en challenges. Bij zwerfafval moet je denken aan plastic zakjes, papier, flessen, blikjes, peuken en klein materiaal. Deze liggen overal langs de weg, in struiken, aan de kust, in duinen en bossen. Maar ook bij jou om de hoek van het kantoor of in de buurt. En in onze challenge word je uitgedaagd! Hoe dan?

Uiteraard zorgen wij voor de handschoenen en zakken en overige materialen en na afloop zorgen wij dat de rommel wordt gestort. Daarnaast word je bewapend met een iPad of een App op je eigen telefoon.  Teams lopen met iPad en zakken van opdracht naar opdracht (teambuilding) en onderweg ruimen zij zwerfafval op (maatschappelijk). De iPad (of telefoon) leid je en jouw collega’s of vrienden/familie graag rond. De speciaal ontwikkelde App daagt jullie uit om via allerlei vragen, foto opdrachten en puzzels de omgeving te verkennen. Bij deze vragen en opdrachten staat het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal, maar we zullen ook diverse Social Fun opdrachten toevoegen, en de puzzels dagen je mentaal uit!

In teams strijden jullie tegen elkaar wie uiteindelijk de hoogste score heeft behaald in het spel en de meeste kwaliteit volume aan zwerfaval heeft. Welk team weet het meest van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, vervult de meeste foto opdrachten en puzzels, haalt bovendien het meeste zwerfafval op en wint de prijs? Deze activiteit is bijzonder leuk voor jong en oud.

Referenties o.a. National Geographic, Universiteit van Amsterdam, diverse gemeenten en Ministerie, USG, Ecorus en Cloetta. Graag verwijzen wij ook naar ons merk Duurzaam Bedrijfsuitje. Duurzaam bedrijfsuitje is gespecialiseerd in maatschappelijke en sociale uitjes.

Anderhalvemeter uitje: Jazeker, elk team bestaat uit hooguit 4 of 5 deelnemers. Eén persoon navigeert  en houdt de iPad of Smartphone vast, en de andere drie a vier personen zullen meedenken en helpen met de opdrachten en vragen/puzzels. Ook zullen zij onderweg zwerfafval opruimen. Met een juiste afstemming is 1,5 meter in de openbare ruimte prima te verzorgen.

Landelijk Programma

Deze activiteit duurt 1 tot 3 uur, mede afhankelijk van je wensen en de groepsgrootte. Je gaat te voet op pad. Een voorbeeld programma is;

13.00 Ontvangst / inloop optioneel met koffie of thee en iets lekkers, of wellicht een heerlijke lunch
– aan de kust, in een stad of bos, bij een vergaderlocatie of hotel
13.30 Instructies en teams maken (afhankelijk grootte groep). Elk team wordt door ons voorzien van onze iPad 9,7″ of we zullen een MooveGO App ontwikkelen
– Start MVO zwerfafval Challenge, mooie route in de omgeving (de App navigeert)
– Tussendoor op verzoek een pauze
– Onderweg vele vragen, puzzels en (foto)opdrachten
16.00 a 16.30 Einde programma met optioneel een borrel en/of diner

Prijzen exclusief 21% btw

Boek een MVO zwerfafval Challenge + alle genoemde organisatie + unieke route met opdrachten/vragen/puzzels op App + materialen en begeleiding t/m 20 personen voor €650
Elke persoon extra a €32,50

De prijs exclusief horeca.

 • Vraag te allen tijde een offerte aan, dan kunnen wij in overleg met u treden over de locatie.
 • De prijs is inclusief professionele begeleiding (NL of ENG), organisatie en gereed zetten van de workshop + afruimen.
 • Van toepassing zijn de algemene voorwaarden, bekijk deze link voor meer informatie en onze full service aanpak.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam *

  Geslacht *

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Gewenste datum *

  Gewenste locatie *

  Aantal Deelnemers *

  Voertaal *

  NLENG

  Uw vraag *

  Hoe heeft u ons gevonden?